app icon
winam2

Narodni radio Zenica

Narodni Radio Zenica je moderan radijski program formatiran prema potrebama lokalnih slušatelja.

Osnovan je 2014. godine u Zenici, kada smo došli na ideju da kreiramo prvi moderno formatiran FOLK radio na Balkanu. Narodni je najslušaniji radio u Zenici i centralnom dijelu Bosne i Hercegovine.

Piši na zenica@narodni.ba ili nas posjeti u zgradi “Zeničanka” na drugom spratu. Za oglašavanje pozovi 062 553 222 (gsm i viber).

napravinaci-1

Narodni radio Zenica

Stanica sa pažljivo odabranom narodnom muzikom, kratkim lokalnim i sportskim vijestima i kreativnim reklamama.
Puno sviramo pa pažljivo biramo svaku pjesmu! Malo pričamo, a kada pričamo onda znamo šta želiš da čuješ! Redovno nagrađujemo pa nas upali u autu, na poslu, kod kuće, u trgovini,…

Muzika je naša strast ali smo tu kad god treba pomoći. Redovno podržavamo akcije bitne za zajednicu!

Brinemo se da saznaš šta se događa oko tebe ali te ne peglamo s teškim temama koje te ne zanimaju. Pored najboljih hitova, radimo lokalne vijesti, oglase za posao i nagradne igre.

Mi smo najslušaniji radio u Zenici i centralnom dijelu Bosne i Hercegovine. Krajem 2018-te smo otvorili ured u Tuzli i proširili zonu servisa na gotovo cijeli Tuzlanski kanton gdje smo sve popularniji.
Pokrivenost: Zenica i okolina; Lašvanska dolina; Tuzla i okolina. Potencijalnih slušalaca: 1.200.000 slušalaca. Mi smo dio TNT Grupacije.

Kako slušati Narodni radio