Narodni radio Zenica

Narodni je moderan radio formatiran prema potrebama slušatelja. Podjednako nas slušaju muškarci i žene, prosječan slušatelj ima 34 godine. Prvi smo po slušanosti Zenici i centralnoj Bosni sa stalnim trendom rasta.

Zahvaljujući jedinstvenom radijskom programu, Narodni je već godinama najslušaniji radio u Zenici i centralnoj Bosni. To nas čini jednim od najpopularnijih radija u našoj zemlji.

Samo hitovi... 100%
Tebi bitne vijesti... 95%
Super nagrade... 93%

Tvoj život, tvoji hitovi

Puno sviramo i pažljivo biramo pjesme. Emitujemo samo najveće narodne hitove i po tome smo poznati. Sviramo čak 14 pjesama u satu. Ako voliš muziku pojačaj Narodni!

Malo pričamo, a kada pričamo onda pažljivo biramo šta ćemo ti reći. Brinemo se da saznaš šta se događa oko tebe ali te ne opterećujemo teškim temama koje te ne zanimaju.

Redovno te nagrađujemo pa nas upali u autu, na poslu, kod kuće, u trgovini… Možda već danas zgrabiš putovanje iz snova, novi televizor, mobitel ili karte za kino…

Brinemo o našoj zajednici, zato podržavamo razvoj male privrede, nevladinih organizacija i humanitarne akcije u kojim redovno sudjelujemo.

Kako slušati Narodni radio

NARODNI RADIO ZENICA
Maršala Tita bb (Zeničanka – II sprat)
72000 Zenica, Bosna i Hercegovina

Oglašavanje:
+387 62 889 889

info@narodni.ba