Skip to main content

Slučajno ili ne, ali na današnji datum tj. na Valentinovo, poznata pjevačica i članica žirija popularnog šou programa Zvezde Granda, Ana Bekuta i njen životni partner Milutin Mrkonjić obilježavaju devet godina svoje veze.

Betonske Kanalice Za Odvodnju

– Još na početku sam verovala u nas i verujem i dalje. Svih ovih devet godina prošlo nam je u miru, harmoniji i ljubavi, ali i dogovoru i poverenju. Bez toga nema opstanka– rekla je pjevačica za srbijanski tabloid ‘Alo, pa dodala da je recept za skaldnu vezu možda i to što su se Mrka i ona upoznali u zrelim i ”ostvarenim” godinama.

Ovu Je Pjesmu Jelena Karleuša Dobila Kao Svadbeni Poklon

ana bekuta i milutin mrkonjić
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Nema žurke ove godine

Žurka povodom godišnjice će izostati ovaj put, ali Ana otkriva da će organizovati jednu gala naredne godine, kada bude okrugla cifra- Nećemo sad praviti ništa, biće skromno i u krugu porodice. A za narednu se spremamo!

Ljuba Perućica Otkrio Šta Je Njegova Supruga Učinila Na Njegov Nagovor

Sada se volimo sa više žara

Ono što je najzanimljivije jeste činjenica da strasti i žara između ovog para ne manjka, već naprotiv, ima sve više kako godine prolaze – Žar je još uvek prisutan, čak mislim da je još veći, kako godine prolaze. Sada se mnogo bolje poznajemo, opušteni smo jedno prema drugom, zbijamo šale bez ljutnje i u društvu smo omiljeni baš iz tih razloga – bila je iskrena Bekuta.