Skip to main content

TIDAL, vodeća globalna muzička i zabavna streaming platforma, od danas je dostupna za Telemach BH korisnike.

Telemach BH korisnici sada mogu da uživaju u preko 70 miliona pjesama svih muzičkih žanrova strane i domaće muzike, hiljadama pažljivo odabranih muzičkih playlista i u preko 250.000 videa vrhunskog kvaliteta, sve to bez reklama, u online i offline režimu. TIDAL sadržajima korisnici mogu da pristupe preko mobilnog telefona, tableta, računara, SMART TV-a i Bluetooth uređaja.

Osim zvuka vrhunskog kvaliteta,koji je dostupan u TIDAL Premium paketu, HiFi paket pruža najbolji zvuk bez gubitaka uz dodatke Master Quality Audio (MQA), Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos, dok su Family paketi namijenjeni za do 6 članova porodice.

TIDAL nudi i personalizovane muzičke preporuke i omogućava korisnicima da kreiraju sopstvene audio i video playliste.Pored muzičkih, dostupni su i ekskluzivni video sadržaji, muzički spotovi, ali i nastupi uživo muzičkih zvijezda, intervjui sa njima, podcasti, preslušavanje novih albuma, druženje i upoznavanje sa izvođačima.

Usluga TIDAL Premium je uključena u EON Premium i EON Premium Duo paket.

Korisnici koji u periodu do 31.08. ugovore trajanje pretplatničkog ugovora za neki od EON Light i Full paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom dobijaju TIDAL Premium 2 godine promotivno.

O platformi TIDAL:

TIDAL je globalna muzička i platforma za zabavu koju su kreirale i koju vode svjetske muzičke zvezde, povezuje umjetnike i njihove obožavaoce kroz jedinstveni originalni sadržaj i ekskluzivne događaje. Dostupna je u 61 zemlji, a u svom katalogu ima više od 70 miliona pjesama i 250.000 videa visokog kvaliteta, zajedno sa originalnim video sadržajima, podcastima, hiljadama playlista koje su kreirali i novi izvođači putem TIDAL Rising. Uz želju osnivača da stvore održivi model za muzičku industriju, TIDAL je dostupan u Premium i HiFi rezolucijama – što uključuje snimke sa potvrdom kvaliteta (MQA), Sony snimke 360 Realiti Audio i Dolbi Atmos Music.

Za više informacija posjetite https://tidal.com