Skip to main content

Pjevač Adnan Nezirov važi za jednog od zauzetijih pjevača trenutno, te svakog vikenda nastupa i puni klubove širom svijeta, a nedavno je imao i veliku turneju po Americi, te je sa nama podijelio utiske nakon što se vratio sa puta.

Najbolji telefoni do 200 evra

Adnan Nezirov – Spojio ugodno s korisnim

– Ja sam bio u decembru u Americi i tamo je bilo sve normalno, uživao sam, tamo smo radili vremenski koliko smo htjeli, dozvoljeno je bilo ljudi koliko je moglo da stane… Sad kad sam se vratio vidim da i ovde situacija počinje da ide na bolje – rekao je pjevač koji se pohvalio da je spojio lijepo i korisno, te da je pored posla našao vremena i za uživanje: 

– Pa naravno, uvijek nađemo vremena, jer vikendom radimo i onda imamo cijelu sedmicu da radimo šta hoćemo i idemo u shoping, recimo ako sam na Floridi ili u Los Anđelesu da idemo na plažu, da se družim sa prijateljima, imam dosta prijatelja tamo jer sam već sedam puta bio u Americi.

adnan nezirov - malo pjevanje a malo uživanje po americi
Adnan Nezirov – malo pjevanje a malo uživanje po Americi

Pjevač je široke ruke, te se iz Amerike vratio sa brojnim poklonima.

– Ja sam kupovao svima koji su tražili, sebi naravno kupujem i uvijek napravim grešku što ponesem dosta stvari, pa onda ponovo sve to moram da vučem, ali valjda ću jednom skontati da odem praznih ruku, pa da mi bude lakše kad se budem vraćao – kaže Adnan kroz smijeh.

Poznato je da je pravi maher u fudbalu, a sada nam je otkrio da je planirao da se tome više posveti, ako posla zbog korone ne bude imao.

– Pa nisam razmišljao o tome, nego sam imao više vremena da se posvetim sebi i treninzima, nekim individualnim, tako da sam bio baš u dobroj formi, pazio sam i šta jedem, a ovako kad počne posao jede se šta se stigne… Sad sam se malo i ubucio, u Americi sam se ugojio nekih 5 kilograma – priznao je pjevač, pa otkrio kako to izgleda kad se sa kolegom Enesom Begovićem nađe na terenu:

– Sa Enesom sam igrao fudbal, igrali smo termine, ne samo Enes već je bilo dosta kolega pjevača. Enes se povrijedio, pokidao je Ahilovu tetivu, ja nisam bio na tom terminu, ali sam čuo i to je jedna od gorih sportskih povreda. Enes nam je sad selektor, nije više saigrač – kaže pjevač a prenosi Grand.online