Skip to main content

Pjevačica Ajša Kapetanović i njen suprug Adi Dogić juče su upriličili gala slavlje povodom prvog rođendana njihovog nasljednika. 

Najbolji telefoni do 200 evra

Ajša Kapetanović – Mama nije izdržala

Ponosni roditelji nisu mogli da sakriju radost i uzbuđenje što njihov jedinac slavi prvu godinu života, i nisu se štedjeli kako bi samo najbolje prištili svom mezimcu.

Pjevačica je putem Instagrama podijelila djelić atmosfere sa rođendana na kom je sve bilo u znaku malenog Kana prenosi Grand.online

ajša kapetanović
Ajša Kapetanović proslavila sinu prvi rođendan, priprema povratak na scenu

Torta sa slavljeničkim imenom, zatim plavi baloni bili su samo dio rođendanskog slavlja koje su upriličili u Njemačkoj, gdje i žive. 

– Mama nije izdržala da ne postavi sliku. Moja ljubav – napisala je ponosna majka uz fotografiju sa nasljednikom koja je razniježila njene pratioce. 

ajša kapetanović
Ajša Kapetanović proslavila sinu prvi rođendan, priprema povratak na scenu

Podsjetimo, pjevačica se prije nekoliko godina preselila u Njemačku, a ubrzo zatim i tajno vjenčala sa tadašnjim momkom koji se zbog nje doselio iz Bosne. Nedavno je za Grand Online govorila o majčinstvu, ali i o velikom povratku na scenu koji bi trebalo da se desi uskoro.

– Već sam navikla na ulogu majke, našli smo svoj ritam i uživamo u zajedničkim trenucima. Za sad smo u Njemačkoj, gdje se konačno smiruje i situacija sa kovidom, pa počinjem i sa nastupima. Već sam počela i da pravim planove za povratak na scenu i u potražnji sam za dobrom pjesmom, nadam se da ću do proljeća naći pravu. Za sad tražim brži narodnjak, pa ćemo vidjeti, jako se radujem – izjavila je Ajša.