Ajša Kapetanović – Ipak, velike promjene u izgledu ove talentovane pjevačice prepisujemo tome što je od njenog pojavljivanja do danas prošlo 7 godina, a sad nas je ponovo iznenadila novom promjenom koja je izazvala ogromnu pažnju na društvenim mrežama. 

Destinacije Sa Najboljim Provodom U Srbiji

Ajša Kapetanović – Da li bi je prepoznali?

Ajšu Kapetanović upoznali smo i zavoljeli kada je sa svega 14 godina zakoračila u svijet estrade, a danas ova zvijezda “Granda” nije ni nalik onoj djevojčici koja je nekada plijenila svojom nevinošću.

Naime, fotografijama sa novom bojom kose privukla je lavinu reakcija. Ali dok su jedni komentarisali da joj plava odlično pristaje i da je promjena pun pogodak, bilo je i onih kojima se više dopada kao crnka. 

– Nova plavuša je u gradu – poručila je pjevačica u opisu fotografije sa novom frizurom, a ubrzo zatim podijelila je još nekoliko objava.

ajša kapetanović - nova plavuša u gradu
Ajša Kapetanović – Nova plavuša u gradu

“Podsjetila si me na Natašu Bekvalac”, “Goriš, lutkice”, “Odlična promjena”, glase komentari podrške za Ajšinu promjenu, dok ima i onih koji smatraju da joj plava uopšte ne stoji.

“Na šta ličiš?!”, “Od onakve ljepote – šta napravi?”, “Bez veze”, neki su od komentara ispod pjevačicinih novih fotografija kojim se pohvalila na Instagramu prenosi Grand.online