Skip to main content

Ajša Kapetanović popularna pjevačica razvela se nakon dvije godine braka.

Ajša Kapetanović je mnoge iznenadila sa ovom informacijom, a uskoro su počele da “kolaju priče” i da je u vezi sa oženjenim klavijaturistom iz benda.

Ljeto u Tuzlanskom Kantonu: 10 destinacija za posjetiti

 Iako je priznala da je do razvoda došlo još prije šest mjeseci, strasti u medijima nisu smirile, a sve zbog navodne veze sa zauzetim muškarcem.

Za Grand Online Ajša je otvorila dušu i otkrila zbog čega je riješila da stavi tačku na dugogodišnju ljubav sa kojom ima jednogodišnjeg sina Kana, ali i da li je tačno da je već pronašla novu ljubav. 

Zbog čega si toliko dugo krila da si se razvela?

Nisam krila da sam u procesu razvoda, ali nisam ni javno pričala o tome, jer smatram da je to privatna stvar i da javnost ima i bitnijih tema od mog razvoda.

Da li ste pokušali da spasete brak i šta je dovelo do toga da se ipak odlučite za razvod? I u kakvim si sada odnosima sa bivšim suprugom?

Mislim da to zbog čega smo se razveli ipak treba da interesuje samo nas dvoje. Najbitnije je da smo se u miru rastali i da smo sretni svako na svom putu. Ostali smo u prijateljskim odnosima, što smatram da je veoma bitno za dijete, zapravo najvažnije – kaže Ajša.

ajša
Ajša Kapetanović nakon razvoda - Povrijedili su me bliski ljudi

Da li su te povrijedile navodne tvrdnje da si u vezi sa klavijaturistom iz benda?

Što se novinskih natpisa tiče, povrijedilo me, ne mogu da kažem da nije, jer je to iskrivljena verzija priče, sa veoma lošom namjerom, pri tom servirana od meni nekad bliskih ljudi koje smo moja porodica i ja poštovali do samog kraja -rekla je Ajša.

Šta ćeš sad da radiš, možeš li to nekako da riješiš? I kako je tvoj klavijaturista reagovao na povezivanje sa tobom?

Šta ću, čim sam ušla u estradni svijet bila sam spremna na sve… Mogu ja to da riješim na više načina, ali to bi značilo da se spuštam na njihov nivo, što ne ide uz moj karakter. Mislim da mu ne smeta povezivanje sa mnom, već naslovi da je oženjen, obzirom da je i on razveden.

ajša
Ajša Kapetanović nakon razvoda - Povrijedili su me bliski ljudi

Prošlo je pola godine od razvoda, da li si spremna za novu ljubav ili o tome trenutno ne razmišljaš?

Nisam navikla na život bez ljubavi, mislim da je lijepo imati nekoga ko će biti oslonac, pogotovo u ovakvim trenutcima. I da imam i da ne, to bih ostavila kao privatnu stvar kaže za kraj ovog razgovora Ajša Kapetanović.