Skip to main content

Dženan Lončarević predstavio je spot za svoju novu pjesmu “Ako sutra me nema”.

Dženan Lončarević je kompoziciju “Ako sutra me nema” dobio kao plod saradnje sa Sergejom Ćetkovićem.

Ljeto u Tuzlanskom Kantonu: 10 destinacija za posjetiti

– Sergej kad čuje nešto dobro ili napravi ili ostavi sebi ili da meni. To je najiskrenije. Već sam snimio njegovih 4-5 pjesama – kaže Lončarević.

Pjesma “Ako sutra me nema” je prepjev jedne makedonske kompozicije, za koju je muziku i aranžman radio Lazar Cvetkoski Pancho. Prepjev teksta je djelo Sergeja Ćetkovića, a na pjesmi su svirali članovi Džambo Agushev Orchestra.

ako sutra me nema
"Ako sutra me nema" nova pjesma i spot Dženana Lonačarevića

– Svi koji preslušaju pjesmu postavit će sebi nekoliko pitanja. Ako sutra me nema, ako sutra me ne bude, slavite život, muziku… – kaže Dženan.

Spot je radio sa svojim dugogodišnjim saradnikom Harisom Dubicom, a sve je snimano u Sanskom Mostu.

ako sutra me nema
"Ako sutra me nema" nova pjesma i spot Dženana Lonačarevića

– I ovaj spot sam radio sa Vedadom Jašarevićem. Zaljubljen sam u svoj rodni zavičaj i na prostoru Sanskog Mosta sam snimio brojne spotove, te na najbolji način promoviram prirodne ljepote ovih prostora. To su prepoznali i nadležni, tako da sam dobio plaketu Općine Sanski Most za poseban doprinos u promociji grada na devet rijeka.

Kada je u pitanju spot za pjesmu “Ako sutra me nema” u njemu se pojavljuje i poznata banjalučka manekenka Milena Tunguz. Na snimanju smo napravili pravi dernek na Sani i sigurno da će i gledaoci osjetiti tu atmosferu i emocije – kaže Haris Dubica.

ako sutra me nema
"Ako sutra me nema" nova pjesma i spot Dženana Lonačarevića

Inače, Dženan je jedan od najtraženijih pjevača u regionu i ima ugovorene nastupe do kraja godine. Posljednjih mjeseci često je nastupao i širom BiH.

"ako sutra me nema" nova pjesma i spot dženana lonačarevića
"Ako sutra me nema" nova pjesma i spot Dženana Lonačarevića

U Travniku smo imali fantastičan koncert. Stvarno je bilo nevjerovatno na Travnik Summer Festu, gdje sam pjevao na prekrasnoj srednjovjekovnoj tvrđavi Stari Grad. Poslušali smo želje publike i nastupili smo u manjim gradovima. Kada su u pitanju nastupi u BiH, slijede Prozor i Bihać – kaže na kraju popularni pjevač.