Skip to main content

Aleksandra Prijović ovih dana preživljava pravu dramu.

Aleksandra Prijović preko noći je postala žrtva prevare i krađe, kada je njena nova pjesma “Zvuk tišine” procurila u javnost.

Najbolji telefoni do 200 evra

Iako je željela da na drugačiji način predstavi publici muzički projekat na kojem je mjesecima vrijedno radila, a koji najavljuje njen novi album, pjevačica se sada suočava sa masovnim nelegalnim slušanjem i dijeljenjem numere koja je iz nepoznatih izvora puštena u eter. 

aleksandra prijović
Tim povodom, Aleksandra se obratila javnosti i istakla da njen tim ulaže velike napore da zaustavi dijeljenje njene nove pjesme, ali da je to u ovom trenutku gotovo nemoguće. 

– Jedino što mogu jeste da u ovom trenutku zamolim da se, koliko toliko, do zvaničnog izlaska pjesme ograniči njeno širenje – istakla je Aleksandra i nastavila: 

– Krivo mi je što nismo imali priliku da prezentujemo ovu pjesmu i cijeli projekat na način na koji smo zamislili. Ipak, želim od srca da se zahvalim svima koji su slali predivne komentare za pjesmu, to nam u ovom trenutku mnogo znači. 

Kako je izjavila, zbog cjelokupne situacije pomjeren je termin zvanične premijere pjesme, te će svoje fanove naknadno obavijestiti o novom terminu.