Skip to main content

Alen Hrbinić prije godinu dana je predstavio album “Furam” sa 15 pjesama, a do sada je snimio spotove za „Još si uzdah moj“, „Linija života“, „Moje srce kuca samo za tebe“, „Stara raja i ti“, te naslovnu numeru „Furam“ koju potpisuje Dino Muharemović.

Yard sale-Prodaja namjestaja i bijele tehnike

U avgustu će ekranizirati još dvije pjesme „Ja te mijenjao ne bih“ i „Čuvam nas“. Spotove će režirati  Dejan Nišević, a snimat će se na dvije lokacije, u BiH i na crnogorskom primorju.

Alen – Spotovi kao promocija prirodnih ljepota naše zemlje

– Promocija moje zemlje mi je najbitnija, tako da ću jedan video raditi u Cazinu. Lokacije u ovom gradu su prelijepe, tako da jedva čekam da odem, jer nisam nikada tamo bio. U Crnu Goru idem na odmor, pa ću spojiti ugodno s korisnim i snimati u Budvi, ukoliko ne dođe do nekih promjena zbog cjelokupne situacije sa pandemijom- najavljuje Alen Hrbinić.

alen snima spotove u bih i crnoj gori
Alen snima spotove u BiH i Crnoj Gori

Njemačku, u kojoj pjevač inače živi i radi, u proteklom periodu su zadesile velike vremenske nepogode i poplave u kojima je stradao veliki broj ljudi.

– Ja sam daleko od poplavljenih područja, koja su, nažalost, stradala. Imali smo sreće da Inn nije napravio probleme. Bilo je kritično, ali se završilo bez posljedica- kaže Hrbinić.