Skip to main content

Kao da je bilo juče a prošlo je skoro 10 godina otkako je tada mladi Amar Gile Jašarspahić odnio pobjedu u takmičenju ”Zvezde Granda” i proslavio ne samo sebe i već i svoj rodni Kakanj.

Najbolji telefoni do 200 evra

Amar Gile i Aleksandra Prijović – Bila je to dječija ljubav

Oduvijek je želio da bude uspješan, a sudbina ga je nagradila i svrstala među one najuspješnije onda kada ga je sasvim slučajno odvela na audiciju za ovo takmičenje.

– Bio je neki dernek, prijatelj je čačkao nešto po internetu i našao informaciju da je posljednja sezona ”Zvezda Granda” i da je audicija u Zrenjaninu. Mi smo zapucali tamo sa Golfom dvojkom i kada smo stigli, prijavio sam se prvi da otpjevam da bih što prije završio. Kada je Saša Popović vidio odakle sam došao odmah mi je sredio matricu i sve po redu– rekao je Amar Gile.

amar gile aleksandra prijović
Amar Gile otkrio detalje veze sa Aleksandrom Prijović

Osim po pjesmama i nevjerovatnom glasu, publika ga iz tog perioda pamti i po ljubavima koje je imao. Mlad, zgodan i šarmantan privlačio je mnogo djevojaka u svoje društvo, ali je tada samo jedna uspjela da osvojio njegovo srce- Aleksandra Prijović.

– Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pjevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dječje, nije bila to neka veza- rekao je Amar Gile za ”Grand news”.