Skip to main content

Poslije duže pauze pjevačica Ana Kokić riješila je da se posveti karijeri, pa je nedavno objavila novu pjesmu i odlučila da uhvati ozbiljan zalet kada su muzički noviteti u pitanju.

Destinacije Sa Najboljim Provodom U Srbiji

Ana Kokić je prvo pjevala “zabavnjake”

– Izašla je nova pjesma, ali imam spremne svakakve nove pjesme i spotove. Sad je period kada samo snimamo i čuvamo da slijedeće godine možemo samo da izbacujemo pjesme na mjesec, dva- otkrila je pjevačica za Grand.online

Pjevačica se prisetila svojih početaka u muzičkim vodama, a mnogi ne znaju je Ana karijeru započela u grupi “Energija” sredinom devedesetih godina.

ana kokić karijeru počela kao pjevačica grupe energija
Ana karijeru počela kao pjevačica grupe Energija

– Tada mi je to bilo sve, jednostavno se tada ostvario moj san. Počela sam da se bavim muzikom, da radim ono o čemu sam cio život sanjala, a sada kad gledam na to bila sam jedan mali djevojčurak koji pokušava- ispričala je pjevačica kako iz današnje perspektive gleda na svoje mlade muzičke dane.

Mnoge pjevačice, posebno od kada vlada pandemija virusa, oprobale su se u novim poslovnim poduhvatima, a Ana Kokić je priznala da bi voljela da glumi, budući da joj to nije strano, ali uloga kakvu bi prihvatila sigurno će mnoge iznenaditi.

– Pojavila bih se u filmu ili seriji, možda jedino ako bude neka uloga u kojoj ću ja biti potpuno drugačija od onoga što ja jesam privatno ili što ljudi misle da jesam. Da budem neka ludača ili psihopata, ako imate neku takvu ulogu za mene slobodno me zovite- rekla je Ana.