Skip to main content

Ana Rucner – Pjesma „Bijeli anđeo“ ovih je dana doživjela svoju veliku regionalnu premijeru i najavila izlazak novog studijskog albuma „Classic Balkan“.

Ana Rucner je za ovu pjesmu pripremila i zanimljiv video spot, razotkrivajući novo i neočekivano poglavlje u muzičkoj karijeri poznate violončelistice.

Najbolji telefoni do 200 evra

O čemu se zapravo radi, publika u Bosni i Hercegovini imala je priliku već čuti početkom 3. mjeseca kada je Ana promovirala svoj novi glazbeni izraz na koncertu u Sarajevu. S ovom potpuno novom muzičkom pričom Ana Rucner će se uskoro predstaviti i publici u Mostaru, na koncertu koji će se održati 8. juna, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, s početkom u 20 h.

Ani će se tom prigodom na sceni pridružiti trubači Elvisa Bajramovića, diva sevdaha Hanka Paldum i kao poseban gost Vlado Kalember.

Koncert se inicijalno trebao održati u terminu 17.05., ali je odgođen na novi termin, što, vjerujemo, neće smetati Aninim brojnim fanovima koji ga s nestrpljenjem očekuju!

ana rucner
Ana Rucner novom pjesmom „Bijeli anđeo“ najavljuje album „CLASSIC BALKAN“ koncert u Mostaru 8.6.

Svoj novi album „Classic Balkan“ Ana je intenzivno pripremala pune četiri godine, a novi singl „Bijeli anđeo“ drugi je singl, nakon popularne „Esme“, koji je predstavljen publici.

Pjesma je nastala u suradnji sa Zlatkom Timotićem – Zlajom, a snimana je na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, za potrebe stranog tržišta.

„Svaka pjesma koja će se naći na mom novom albumu ‘Classic Balkan’ ima podlogu klasičnog sviranja violončela, u kojem je isprepleten balkanski melos koji obuhvaća makedonske i turske ritmove, romantične balade, romsko pjevanje, nevjerojatne spojeve raznih glazbenih mjera kao što je 11/8-insko izvođenje pjesme pod nazivom ‘Oro Rucner’, a na albumu je i jedna posebna pjesma ‘Esma’ koja je i inspirirana čuvenom Esmom Redžepovom“, naglasila je Ana Rucner koja novi album naziva „projektom života“.

ana rucner
Ana Rucner

„Pjesma ‘Bijeli Anđeo’ jedan je od mojih favorita s novog albuma i jedva sam čekala da ovaj novi singl i video spot predstavim svojim fanovima.  Spot koji prati pjesmu je vrlo jednostavan i minimalistički, a sva je pažnja usredotočena na taj divan zvuk violončela i snažan, emotivan vokal. Ovaj video, baš kao i pjesma, šalju poruku ljubavi i nade, a to je ono što nam danas treba više nego ikada!“ zaključila je Ana Rucner.

Inače, režiju i produkciju video spota „Bijeli anđeo“ potpisuju Danijel Majcen, Marko Grubišić i Tomislav Mateo Klarić, a za styling Ane Rucner pobrinuo se njezin dugogodišnji stilist i prijatelj, Ivan Friščić.

Nakon premijere spota, Ana Rucner ovih dana nastavlja sa svojom koncertnom turnejom koja ju vodi do Dubrovnika, Budve i Zagreba, a potom stiže u Mostar!

Ulaznice za Anin mostarski koncertni spektakl u Kosači koji će se održati u partnerstvu s brendom Lasta, mogu se kupiti u sistemu kupikartu.ba i na blagajni dvorane!

foto: Marko Grubišić