Skip to main content

Anid Ćušić i Osman Hadžić imaju hit, objavili duet “Ruža uvela”

Anid Ćušić i Osman Hadžić objavili su spot za zajedničku pjesmu “Ruža uvela”.

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

Najtraženiji mladi pjevač iz Bosne i Hercegovine sretan je što je snimio duet sa Hadžićem. Anid je ujedno autor teksta i muzike za “Ružu uvelu”.

– “Ruža uvela” trebala bi biti moja lična karta. Pjesma ima sve predispozicije da postane hit. Tome pridonosi i činjenica da sa mnom pjeva Osman Hadžić, koji u karijeri ima desetine hitova. Kolege koje su je imale priliku čuti prije premijere imale su samo riječi hvale. Sada je sve na publici. Ona će dati konačan sud. “Ružu uvelu” snimali smo u Mostaru u studiju Mas, a naš prijatelj Gabrijel Prusina je radio aranžman. Spot je djelo studija Vemine iz Sarajeva, sa kojim sam snimao i ranije – govori Anid Ćušić.

Osman Hadžić ima samo riječi hvale za Ćušića, za kojeg ističe da je kompletna ličnost, dobar čovjek, muzičar i pjevač.

anid
Anid Ćušić i Osman Hadžić imaju hit (V1DEO)

– Anid je osoba kojoj sa razlogom predviđaju veliku karijeru. Ima sve predispozicije da postane odličan pjevač. To pokazuje svake sedmice na nastupima i, što je veoma bitno, publika mu vjeruje kada izađe na binu. Kada je u pitanju duet sa Anidom, svake sedmice imam barem jedan poziv za snimanje zajedničkih pjesama. Ono što je presudilo da pristanem je pjesma, ako je ona dobra i osjetim energiju, onda prihvatim snimanje dueta – kaže Osman Hadžić.

Hadžić i Ćušić polako pakuju kofere za Ameriku, gdje bi trebali nastupati u decembru i januaru.

– Ovo je moja prva američka turneja i jedva čekam da dođem u obećanu zemlju – kaže Ćušić.