Skip to main content

Armin Bijedić iznenadio novom pjesmom “Kažu meni” koju potpisuju najtraženiji autori na Balkanu

Armin Bijedić novom pjesmom “Kažu meni” pozitivno je iznenadio ljubitelje narodne muzike.

KAKO SLOŽITI RUBIKOVU KOCKU?

Na njegovoj novoj pjesmi radila je vrhunska ekipa muzičara okupljena oko jednih od najtraženijih autora na Balkanu Dejana Kostića i Merseda Hadžića.

Za Acu Lukasa su napisali veliki hit “Moj život”, kao i hitove Darka Lazića “Moje bivše žene”, “Majko”, “A nekad je dolazila stalno”, “Pričala si meni”…

armin bijedić
Armin Bijedić iznenadio novom pjesmom “Kažu meni” (V1DEO)

– Kažu meni koga nema bez njega se može, a ja kažem il’ me sebi uzmi, il’ je vrati Bože – pjeva u novoj pjesmi Armin Bijedić.

Naš pjevač vjeruje da će saradnja sa novim izvršnim producentom Mersedom Hadžićem i Dejanom Kostićem biti više nego uspješna.

– Ovo je nešto sasvim drugačije od mene. Pjesma je jako moderna i u narednom periodu pripremamo još iznenađenja za vjernu publiku. Prve reakcije su odlične i vjerujem da će pjesma “Kažu meni” ubrzo da se sluša u svim klubovima i diskotekama širom Balkana. Mersed Hadžić sada je zadužen za moju karijeru koja će sigurno ići uzlaznom putanjom – kaže Armin Bijedić.

armin bijedić
Armin Bijedić iznenadio novom pjesmom “Kažu meni” (V1DEO)

Spot za novu pjesmu Armina Bijedića radila je ekipa Two Louder TV pod palicom Ljube Radojevića. Pjesma je objavljena na njihovom kanalu na YouTubeu koji ima 525 hiljada pretplatnika.