Skip to main content

Već čitavu deceniju Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić uživaju u skladnoj ljubavi koju danas niko ne može da naruši. Međutim, na početku nije bilo sve tako sjajno.  

Koje Kafane Beograd Su Najpoznatije?

Kako je otkrila, na početku njihove veze izmišljeni novinski natpisi pravili su im probleme, sa kojima su se oboje teško nosili.

Ana Bekuta – Zbog natpisa u medijima sam imala gorak ukus u ustima

–  Ja sam očekivala mir koji sam kasnije od njega dobila, jedno samopouzdanje, oslonac ali je bilo toliko nemira oko nas zbog naslova i novinara. To sam najbolje tih godina osjetila na svojoj koži, nekako su ostavili gorak ukus u mojim ustima svi ti natpisi. Tek su zaćutali kada je Milutin dao ostavku na mjesto ministra saobraćaja, što očito govori o tome da je to bio cilj, da sam ja bila kolateralna šteta, da je cilj bio on, da ode sa tog mjesta. On je izračunao i proračuo da je najbolje to da uradi za nas da bismo dobili taj mir – ispričala je Ana u emisiji “Zvezde Granda Specijal” i dodala da danas savršeno funkcionišu. 

ana bekuta i ove godine u žiriju zvezda granda
Ana Bekuta i ove godine u žiriju Zvezda Granda

On se više prilagodio meni, nego što sam ja njemu. On je čovjek koji je prošao mnogo toga u životu, uvijek nepogriješivo procjeni situaciju, a ja sam od njega učila. On je prilagodljiv, kad voli voli i tu smo se našli – istakla je ona.