Skip to main content

Nakon što je Belma Huseinefendić napravila pomamu sa coverom pjesme „Odakle sam ja“ mlada i talentovana Tuzlanka je izbacila spot za svoju prvu pjesmu pod nazivom „Šibam dalje“.

Najbolji telefoni do 200 evra

Ovo je neka nova Belma

Kada je riječ o pjesmi, Belma ističe kako pjesma nije posvećena nikome i da pjesma govori o tome koliko se osoba zapravo može dobro snaći u svojoj samoći, te da pjesma može biti napomena koliko je lijepo imati oslonac na sebe u bilo kojoj situaciji.

belma - dug rad na pjesmi
Belma Huseinefendić u do sada neviđenom izdanju: Poslušajte novu pjesmu „ŠIBAM DALJE“

„Što se tiče rada na pjesmi bio je stvarno dug, ali tu sam ja bila krivac jer sam željela da sve bude kako treba. Bilo je jako lijepo raditi sa Anesom na pjesmi i to je proces koji ce mi uvijek biti ulijepo sjecanju sigurno. Pripreme za spot su bile nešto kraće, ali neophodne za dobre rezultate. Snimanje je trajalo sigurno 15 sati i bilo je jaaako hladno, ali uz dobru ekipu sve se to lijepo odvilo, veselo i profesionalno. Moram pohvaliti i ekipu zaduženu za spot New Era Digital Studio, sigurno ne bi pjesma bila ovako predstavljena da nije bilo njihovih ideja, pozitivne energije, ali i strpljenja.“ Istakla je Belma.

Tekst za pjesmu je napisala Belma, a muziku je radio Anes Imamović koji je pored Belme bio zadužen i za aranžman.

Za stajling u spotu  je zadužena Amina Efendić i Belma Huseinefendić. Šminku je radio Ajdin Fejzić, a za frizuru je zadužen frizerski salon „Elephant“ iz Tuzle. Koreograf je Amna Sakić, a plesačice su Amna Sakić i Elma Štalić,