Skip to main content

Nakon takmičenja “Zvezde Granda” Aleksandra Tadić Cipka snimila je dvije numere, ali kako i sama priznaje, čim je dala “gas” situacija sa pandemijom je stopirala, te se osvrnula na težak period kroz koji je prolazila.

Najbolji telefoni do 200 evra

Cipka – provokativno ali samo na nastupu

– Nisam mogla da vjerujem da se to meni dešava. Taman sam krenula u sve, lijepo je sve počelo, prva pjesma, zatim druga i krene korona. Bila mi je utjeha to što nisam bila jedina, eto svima se to desilo. Ništa, idemo dalje, pa tu smo gdje smo. Ja sam nastavila da se trudim i radim, a to se uvjek isplati- iskrena je Cipka.

cipka
Cipka - Provokativno se oblačim samo za nastupe

Iako važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica koja neterko za svoje nastupe bira provokativnu garderobu, Tadićeva je u privatnom životu potpuno drugačija.

Samo i isključivo na sceni sam provokativna. Privatno volim da nosim patike, opuštena sam, ali na sceni mora da pršti. Ne bavim se ja samo pjevanjem, nego pjevanjem i šoubiznisom i to zahtjeva da izgledam dobro i da privučem pažnju. Moja garderoba ne pokazuje moje osobine, niti moje vrline, niti mane. Sve dok sam zadovoljna sobom i dok dobro izgledam nosiću ono što ne mogu svi da nose, a ljudi će da se naviknu na to- priznala je Cipka.