Skip to main content

Gostujući u emisiji Grand televizije poznati denser Đole Đogani otvorio je dušu i prisjetio se perioda kada se razvodio od Slađe Delibašić. U medijima se tada spekulisalo da je za raspad njihovog braka glavni krivac bila Vesna Đogani koja je kasnije postala Đoletova žena.

da li je vesna kriva za razvod slađe i đoleta
Slađa & Đole Đogani

– Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pjesmu ”Ponekad” i napravio audiciju za novu pjevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi – rekao je Đole u emisiji “Premijera Vikend Specijal” i dodao:

– Bilo mi je teško, jer otišli su mi i žena, i deca, i posao. Nisam hteo da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si voleo, ode kuća, posao… Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću došla je Vesna.

Svi su je osuđivali zbog razvoda

Kada je 2001. godine došlo do razvoda, Slađu je u grupi ”Đogani” zamijenila je pjevačica Vesna Trivić, koja je do tada bila stalni član njihove plesne grupe. Godinu dana kasnije, Vesna i Đole započeli su svoju romansu, a hitovi su se samo nizali.

da li je vesna kriva za razvod slađe i đoleta
Vesna & Đole Đogani

– Upala sam na estradu kao da sam pala s Marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod Đoleta i Slađe – ispričala je Vesna.