Skip to main content

Dada Mešaljić najavljuje veliki povratak

Dada Mešaljić – Malo je ljudi koji bi iz svega što se njoj izdešavalo u poslednjoj godini dana, izašli visoko podignute glave kao što je to učinila ova popularna pjevačica.

Najplaćeniji IT poslovi TOP 5

Podsjećamo u poodmakoloj trudnoći, dogodilo joj se što nikoga ne bi ostavilo ravnodušnim. Doživjela je prevaru od svog najbližeg, od osobe u koju je imala bezgranično povjerenje, od svog supruga, koji je (prema navodima) prevario sa njenom kolegicom. Zatim je doživjela neugodna iskustva tokom poroda u bolnici, ali Dada je sve to prebrodila i odlučila da se nakon svega vrati i nastavi da radi ono što najbolje zna … da pjeva.

dada mešaljić
Dada Mešaljić – Iz svih brodoloma samo sam izašla jača (V1DEO)

Okupila je provjerenu i iskusnu ekipu saradnika, čija imena još uvijek „krije“ od javnosti te priprema novi singl, koji će zvanično nakon niza obrada biti njena prva pjesma.

  • Ne želim da otkrivam imena saradnika, „ukrali“ su mi muža, a da neće njih – našalila se Dada, otkrivši nam samo da se radi o timu koji je napravio jednu od najvećih zvijezda BH folk muzike.

Dok pjesma ne bude gotova mi vam preporučujemo da uživate u Dadinim živim nastupima kojih ne nedostaje tokom ovoga i slijedećeg mjeseca, a prvi je već u subotu u caffe baru Roma u Ključu.

dada mešaljić
Dada Mešaljić – Iz svih brodoloma samo sam izašla jača (V1DEO)

Iz svih životnih brodoloma samo sam izašla jača, sve su to iskušenja kroz koja, na ovaj ili onaj način moramo svi da prođemo, a ja sam iz ljubavi i obaveze prema ovom malom slatkom biću spremno podijela sve – rekla nam je za kraj razgovora Dada Mešaljić.