Skip to main content

Davor Badrov je do vremena pandemije koronavirusa slovio za jednog od najpopularnijih mladih bh. pjevača. No, interesovanja za njegov angažman nije ponestalo ni onda kada su brojne njegove kolege, u nemogućnosti održavanja nastupa, bile prinuđene čekati bolje dane.

Koja Je Najbolja Turistička Agencija Na Balkanu?

U tom periodu Badrov se posvetio porodici, ali nikako nije zapostavljao estradu. Aktivno je radio u studiju polako pripremajući nove pjesme, na društvenim mrežama svakodnevno komunicirao sa fanovima, održavao online koncerte…

davor badrov zaštitno lice firme mpu
Davor Badrov zaštitno lice firme MPU

Da Davor nikada neće pasti u sjenu, odnosno da, bez obzira na okolnosti kakve su oko nas, uvijek vlada interesovanje za njegov angažman, govore i najnovije informacije.

Davor Badrov promotor modne marke Escada

Badrov je, naime, postao zaštitno lice firme MPU, za koju će snimati kampanje rame uz rame sa legendarnim njemačkim nogometašem, odnosno bivšim reprezentativcem Andreasom Brehmenom.

davor badrov promotor modne marke escada
Davor Badrov promotor modne marke Escada

– Raduje me ova saradnja. Dogovorili smo da ću u naredne tri godine za njih raditi reklame, odnosno biti zadužen za nekoliko poznatih brendova. Reklamirat ću i modnu marku Escada, uskoro će se pojaviti nove žvake pod nazivom “ON”. Kao muški model, da tako kažem, pojavljivat ću se ja, dok će uskoro biti poznato koja djevojka će stajati uz mene. U svakom slučaju smatram ovo svojim velikim uspjehom i sretan sam što su prepoznali da ja na takav način mogu „iznijeti“ nekoliko za marketing vrlo značajnih projekata, ali i što će uz Andreasa tu biti poznata garda njemačkog nogometa – zadovoljan je Badrov.

Badrovu imponuje što je počeo saradnju sa Jensom Stiegeleom koji slovi za jednog od najbogatijih biznismena u Njemačkoj, te što je, zahvaljujući Zlatanu Karabegu, uspostavio dobru saradnju sa cijelom ekipom.