Skip to main content

Djenkec pravim imenom Đenis Hujić, je izvođač, autor, voditelj, TikToker koji trenutno snima svoj prvi album u studiju Tempo. Kao prvi single odabrao je pjesmu “Mani” za koju je snimio i spot čiju premijeru možete vidjeti danas.

Koliko često treba vježbati ?

Djenkec je voditelj emisije Tik Talk Show na BMC Music TV koja broji stotine hiljade pregleda na Youtube-u i najgledanija je emisija BMC Music TV-a. Tekst pjesme “Mani” potpisuje Đenis, muziku Almir Ajanović i Bujar Malaj koji su zaduženi i za aranžman. Mix i mastering radio je Damir Bečić.

djenkec snimao spot na bjelašnici
Djenkec snimao spot na Bjelašnici

Spot je sniman u Sarajevu i na Bjelašnici. Režiju za spot potpisuje Djenkec dok je za video bila zadužena produkcija – Tempo Video Team. Projekat je rađen pod pokroviteljstvom Honde i Bunjo Grupacije. Prijatelji projekta su Alen’s Barber shop i Modni studio Mia.

Djenkec izdaje album “Papilon”

Đenis: “Ovo je moja prva pjesma sa albuma koji pripremam a zvaće se Papilon. Nakon režiranja kratkometražnih filmova odlučio sam da se u potpunosti posvetim muzici kao autor i kao izvođač. Trenutno sam fokusiran i na vođenje i uređivanje prve sezone emisije Tik Talk show na BMC MUSIC TV i Youtube-u kao i na platformu TikTok na kojoj imam 40.000 pratilaca i milionske preglede.”