Skip to main content

Estradno-bračni par Vesna i Đole Đogani prije par mjeseci našao se u centru skandala, nakon što je u jednoj emisiji emitovan snimak na kom se denser ljubi sa drugom ženom. 

Koje Kafane Beograd Su Najpoznatije?

Međutim, njih dvoje danas tvrde da se prevara nije dogodila i da je sve montaža. A umjesto da se bavi skandalom i da ga demantuje, Đole je riješio da se posveti dokumentarnom filmu o njegovom životu koji je nedavno imao premijeru na RTS-u i koji je rasplakao njegovu sadašnju, ali i bivšu suprugu.

Gostujući u emisiji “Zvezde Granda Specijal“, denser je ispričao da je ovaj njegov dokumentarac izazvao lavinu emocija kod svih članova njegove porodice, pa čak i kod bivše supruge Slađe Delibašić. 

– Iako ga je vidjela prije premijere, Vesna je plakala poslije filma još pola sata. Niko nije mogao da je smiri i Slađa mi se javila da kaže da je plakala. Nije mi bilo prijatno koliko su svi nakon emitovanja plakali – otkrio je Đole i nastavio: – Napravio sam devet epizoda i svakog petka po jedna će biti objavljena na našem YouTube kanalu. 

đole đogani - ivesna je plakala nakon premijere iako je već gledala film
Đole Đogani – Ivesna je plakala nakon premijere iako je već gledala film

Tokom emisije, voditelji su se osvrnuli i na temu navodne Đoletove prevare, a Vesna je objasnila kako su razgovorom riješili sve nesuglasice. 

Đole Đogani i Vesna Đogani – Razgovorom riješili sve nesporazume

– Meni su javili na društvenim mrežama da je izašao taj snimak, i ja sam odmah pogledala najavu i bila je samo ravna linija. Kada je Đole došao kući, odmah sa vrata sam mu rekla da sjedne i pitala ga da li ima nešto da mi kaže. U tom momentu sam imala samo dva pravca, jedan da pričamo a drugi, zna se, da odem. Izabrala sam prvi – ispričala je Vesna.