Skip to main content

Čekanju je kraj: Dragana Mirković predstavila pjesmu poslije duge pauze, publika oduševljena novom saradnjom sa Cobijem

Tokom četiri decenije karijere Dragana Mirković se uvijek trudila da pomjera granice scenografije, koreografije, muzike, produkcije, pa je tako i ovoga puta, kada pred spektakl u Areni poklanja pjesmu publici, odlučila da priredi pravo iznenađenje, snimivši prvi put pjesmu koju potpisuje Cobi.

Zašto su važne čestitke za rođendan

Regionalna muzička zvijezda Dragana Mirković i jedan od najaktuelnijih i najuspešnijih autora današnjice posljednjih mjesec dana radili su na pjesmi „Kriva” koja je danas ugledala svjetlost dana i istog trenutka izazvala ogromnu pažnju. „Pravo osvježenje”, „Tim koji dobija”, „Ponovo revolucija”, „Ovo je vrijedilo čekati” samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na internetu.  

dragana
Dragana prije Arene 29. i 30.12. predstavila pjesmu "Kriva"

Pjesma je po opštem utisku nešto novo i za Draganu ali i za Cobija, a muzička zvijezda je odmah po premijeri spota koji potpisuje Dejan Milićević podijelila radost sa pratiocima na društvenim mrežama. Ova pjesma premijerno izvođenje imaće na spektaklima u Štark areni 29. i 30. decembra za koje vlada ogromno interesovanje te je tri nedejlje prije ostalo manje od deset odsto kapaciteta. 

Foto: Dejan Milićević