Džejla Ramović ove godine odlučila je da svoj život posveti studijama i odseli se u Španiju gdje će provesti svoje studentske dane.

Koliko često treba vježbati ?

Džejla zbog studija preselila se u Španiju

Kao što je i obećala, muziku nije zapostavila, a trenutno boravi u Bosni i Hercegovini gdje je i nastupala na dočeku Nove godine.

– Lijepo mi je ovdje, nedostajalo mi je sve. Čovjek se brzo vrati na staro i uživam zaista– rekla je Džejla za Grand.

džejla sada malo odmara od španije
Džejla sada malo odmara od Španije

U Barseloni živi potpuno drugačiji život od onog na koji je navikla ovde, ali ne krije da joj fali dom.

– U nekom trenutku sve se skupilo, taman je prošlo nekoliko jmeseci od kada nisam bila, ali sve je ostalo tu kao da nikada nisam ni otišla i tako se ponašamo i osjećamo– iskrena je bila pjevačica.

Iako je javna ličnost, ne eksponira se previše na društvenim mrežama, a kako je Španija poznata po dobrom provodu, mnoge je zanimalo da li ima vremena da izlazi.

– Ja nisam neki tip da mnogo izlazim. Sada kada sam se vratila ovdje, često izađem, ali u Španiji orijentisala sam se da mi prioritet bude fakultet i učenje i nisam imala mnogo vremena za to, ali nisam taj tip tako da mi nije falilo. Ja tamo imam druge zanimacije crtam, plešem, treniram posvetila sam se sebi i izgradim sebe što je bolje moguće što je bio i razlog mog odlaska- objasnila je nekadašnja pobjednica Zvezda Granda

džejla odmara od španije
Džejla odmara od Španije

Prije nekoliko dana kao bomba je odjeknula vijest da je zaprošena na jednom nastupu, što je pjevačica sada i prokomentarisala.

– Šta ima tu da se nagađa ili ne. To je bio momak iz publike koji je došao tu i napravio šou. nije bilo planirano čovjek je došao da me prosi i to je to šta je tu čudno. to je sve bila zezancija i nadam se da niko to nije shvatio ozbiljno– odgovorila je Ramovićeva.