Skip to main content

Od pobedeu “Zvezdama Granda” Džejla Ramović se istinski trudila da svoju karijeru gradi bez skandala. Moćnim vokalom, kvalitetom, kao i autentičnom pojavom prkosila je svim senzacijama i novim trendovima izdvojivši se tako od drugih pjevača. 

Yard sale-Prodaja namjestaja i bijele tehnike

Danas je u potpunosti svjesna svoje popularnosti i tereta koji nosi kao tinejdž uzor, te se u skladu sa tim se i ponaša u javnosti.  

džejla ramović - uzor djevojčicama
Džejla Ramović – Uzor djevojčicama

Džejla Ramović – Uzor djevojčicama

– Mislim da nemam uticaj samo na djevojčice koje žele da pjevaju, već i druge djevojčice koje me prate.  Meni je stvarno čast kada mi njihovi roditelji priđu i kažu da sam im uzor, neko u koga gledaju i koga prate. Ja se stvarno trudim da im dajem dobar primjer – kaže Džejla i dodaje da će i dalje nastaviti da gradi karijeru na sebi svojstven način. 

Mada je od objavljivanja njenog singla “Ruine” prošlo čak dvije godine, ne krije da i dalje čeka onu pravu pravu. A dok se to ne desi, pjevačica radi reklamne kampanje u kojima pozajmljuje glas.

– To je počelo prije dvije, tri godine, a sad je krenulo malo intenzivnije jer se nedavno desila reklama u kojoj sam pozajmila glas. To je neki novi izazov u mom životu – istakla je Džejla za “Grand news“.