Aleksandra Stojković Džidža, već godinama unazad uspješno gradi pjevačku karijeru, a poznata je kao veoma otvorena osoba uvijek spremna da napravi dobar šou.

Najbolji telefoni do 200 evra

Džidža – Šou je moje drugo ime

Nedavno je izašla pjesma “Ekstaza”, u saradnji sa Ditzom u kojoj Džidža repuje, a pjevačica priznaje da je šou njeno drugo ime.

– Nešto zrači iz mene i vjerovatno tako privlačim budale (smijeh),  šalim se. Trudim se da budem normalna, ali ovo je šoubiznis i ko može da pravi haos slobodno može– rekla je za Grand News.

džidža stpljivo gradi karijeru
Džidža stpljivo gradi karijeru

Od samog strata neminovnost je da uz njeno ime vezuju i ime njenog oca Dragana Stojkovića Bosanca, a ovom prilikom otkrila je i da li joj to smeta.

– Malo mi je dosadilo, ali više me nervira zato što kada se prepucavaju sa njim uzimaju mene u usta. Ja sam njegova kćerka, ne mogu i ne želim od toga da pobjegnem. Ponosno nosim djevojačko prezime (smijeh), ostale stvari me ne nerviraju kada me pominju ili najavljuju kao njegovu kćerku- ispričala je Džidža.

O njenom ljubavnom životu dosta se pisalo u posljednje vrijeme, a svaki momak treba da prođe ozbiljne pripreme prije upoznavanja sa tatom.

– Ja im prvo dosta utjeram strah u kosti prije toga i postavljam se u nekim momentima da mi ne mogu ništa na svijetu. Ja unaprijed pripremim dobru tenziju i onda sve bude lakše, ali ne može baraba da ide kod Dragana, to je sasvim normalno, već gospodin čovjek– iskrena je bila pjevačica.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.