Skip to main content

Aleksandra Stojković Džidža, već godinama unazad uspješno gradi pjevačku karijeru, a poznata je kao veoma otvorena osoba uvijek spremna da napravi dobar šou.

Najbolji telefoni do 200 evra

Džidža – Šou je moje drugo ime

Nedavno je izašla pjesma “Ekstaza”, u saradnji sa Ditzom u kojoj Džidža repuje, a pjevačica priznaje da je šou njeno drugo ime.

– Nešto zrači iz mene i vjerovatno tako privlačim budale (smijeh),  šalim se. Trudim se da budem normalna, ali ovo je šoubiznis i ko može da pravi haos slobodno može– rekla je za Grand News.

džidža stpljivo gradi karijeru
Džidža stpljivo gradi karijeru

Od samog strata neminovnost je da uz njeno ime vezuju i ime njenog oca Dragana Stojkovića Bosanca, a ovom prilikom otkrila je i da li joj to smeta.

– Malo mi je dosadilo, ali više me nervira zato što kada se prepucavaju sa njim uzimaju mene u usta. Ja sam njegova kćerka, ne mogu i ne želim od toga da pobjegnem. Ponosno nosim djevojačko prezime (smijeh), ostale stvari me ne nerviraju kada me pominju ili najavljuju kao njegovu kćerku- ispričala je Džidža.

O njenom ljubavnom životu dosta se pisalo u posljednje vrijeme, a svaki momak treba da prođe ozbiljne pripreme prije upoznavanja sa tatom.

– Ja im prvo dosta utjeram strah u kosti prije toga i postavljam se u nekim momentima da mi ne mogu ništa na svijetu. Ja unaprijed pripremim dobru tenziju i onda sve bude lakše, ali ne može baraba da ide kod Dragana, to je sasvim normalno, već gospodin čovjek– iskrena je bila pjevačica.