Skip to main content

Elektra Elite i Mina Vrbaški duetom “Mama” pokorile su Balkan.

Elektra Elite i Mina sa duetskom pjesmom pjesma “Mama” nalaze se u trendingu na YouTubeu i za tri dana imaju preko 500.000 pregleda.

Ljeto u Tuzlanskom Kantonu: 10 destinacija za posjetiti

Da će pjesma biti hit nagovijestio je i teaser, koji je za kratko vrijeme imao više od 100.000 pregleda.

Publika širom Balkana očigledno nije mogla da dočeka da čuje i vidi ovaj spoj.  U spotu za pjesmu “Mama” glavne uloge tumače Filip Car i Nikola Đorđević.

– Ovu kombinaciju niko nije mogao ni da zamisli, ali Elektra što zamisli, to i ostvari. To sam potvrdila mnogo puta. Za mene jednostavno ne postoji nešto nemoguće. Svakom novom pjesmom i projektom pomjeram granice. O pjesmi “Mama” svi pričaju. Zaista sam prezadovoljna urađenim. Što bi se reklo “Koliko para, toliko i muzike”.

Ja ne govorim o ciframa, ali moramo priznati da je ovo nešto što kod nas još nije viđeno. Kad sam razmišljala o cijeloj ovoj priči, odmah mi je Mina pala na pamet i poslije prvog razgovora poklopile su nam se kockice. O Nikoli Đorđeviću nema govora, mi sarađujemo već dugo i on će zauvijek biti u mom timu. Cara nisam poznavala, ali i on se vrlo brzo uklopio u naš sistem.

Rušimo trendinge, gorimo po društvenim mrežama, a pjesma izaziva burne reakcije – rekla je Elektra Elite za čije fotografije je bio zadužen Dejan Milićević.

Transrodna pjevačica Elektra Elite po svemu je jedinstvena i kontroverzna pojava na muzičkoj sceni.

Elektra je brzo postala hit prije svega pojavom, stavovima, a za medije je otvoreno govorila i o prostituciji kojom se bavi u Švicarskoj, gdje i živi.