Skip to main content

Za novogodišnji šou program transrodne pjevačice Elektre Elite vladalo je ogromno intresovanje svih onih koji je podržavaju, ali i onih koji ne podržavaju njen lik i djela.

Elite Elektra – Iako je ovaj visokobudžetni projekat koji potpisuje Dejan Milićević najavljen 30. decembra, pjevačica je u posljednjem trenutku promijenila datum i odlučila da ga objavi poslije dočeka Nove godine.

Najplaćeniji IT poslovi TOP 5

To je upravo učinila sinoć, a video snimak od 14 minuta može se pogledati na njenom You tube kanalu.

Provokativne scene, seksipil i estravagancija opisuju ovaj snimak, za koji je malo falilo da bude zabranjen u etar zbog golotinje, tako da ga mogu pogledati samo punoljetne osobe. Elektra je inače u ovaj projekat uložila oko 30.000 eura, pa je danas jedina javna ličnost koja se snimila svoj šou program.

elite
Elite Elektra novogodišnjim programom uzdrmala Balkan (V1DEO)

Tokom najave dosta ljudi je pomislilo da je riječ o njenom rijalitiju u kojem će konačno javnosti prikazati svoju djecu, pa je samim tim izazvalo brojne komentare, osude, ali i pohvale.

– Ja ne smatram da je toliko provokativan ovaj projekat kako se pričao. On je u skladu sa mojim likom i onim što sam do sad prikazala ljudima. Nema seksa, ali ima provokacije. Sve je jedna velika misterija, a ko prati moj rad od počeka zaključiće i bez mojih riječi. Uživajte u prazničnim danima i cijelom svijetu želim zdravlje i sreću – izjavila je transrodna pevačica koja će uskoro objaviti dvije nove pjesme, koje potpisuju Leon i Nucci.