Skip to main content

Emrah Emšo platio kafu 5.000 eura, a onda uslijedio šok

Nakon što je u posljednjem spotu angažovao djevojku koja liči na Teu Tairović, pjevač Emrah Emšo priznao je da bi želju publike da ga vide sa popularnom pjevačicom mogao vrlo lako da pretoči u realnost.

KAKO SLOŽITI RUBIKOVU KOCKU?

Emrah je, naime, u razgovoru za Grand otkrio da već ima spremnu duetsku pjesmu, a progovorio je i o tome kako izgleda kada ide u provod, kolike daje bakšiše ali i zašto je jedno kafu platio 5.000 eura.

emrah
Emrah Emšo platio kafu 5.000 eura, a onda uslijedio šok

Emrah Emšo ima spreman duet sa Teom Tairović

-Djevojka iz mog posljednjeg spota je zaista ličila na Teu. Ali zašto ne bih ostvario i saradnju sa Teom, možda čak i imam jednu pjesmu za duet sa njom… Baš u tačno tom ritmu koji bi odgovarao pjesmama koje ona i ja izvodimo – rekao je Emrah.

Pjevač je ispričao i kako izgleda njegovo slobodno vrijeme i istakao da ima par lokala koje posjećuje sa prijateljima u Sarajevu kada ne nastupa.

-Kada sam sa sebi dragom društvu u kafani tada se najbolje provedem, tada obično naručujem „Ja živim sam“, „Robinja“ od Halida Bešlića, „O Ciganko moja“ od Tome. Te su mi omiljene. Obavezno se mašim i za novčanik, tu sam pravi džek. Ali tu ne ide naravno 5.000, ide možda nekih 50 eura na bakšiš. Nisam stipsa i uvijek mi je drago da počastim svoje kolege od srca – otkrio je Emrah za Grand.

emrah emšo tea tairović duet nakon spota

Emrah Emšo u bioskop ide jednom sedmično

Osim provoda u kafani jedna od omiljenih aktivnosti Emrahu jeste i odlazak u bioskop.

-Omiljeni su mi ovi domaći mjuzikli kako ih ja nazivam, poput filma o Džeju i Tomi, volim i neke historijske filmove, ali svakao na prvom mjestu su mi trileri, ali samo da ne budu površni nego malo kvalitetniji. Jednom sedmično odlazim u bioskop, ili makar jedan put u deset dana. Na svake dvije nedjelje izađe po neki dobar film, a na velikom platnu i jakim zvukovima može da prođe i neki polovičan film. Volim da gledam filmove, i volim kokice nenormalno. Baš sam ljubitelj takvog užitka – priznao je pjevač.

Jedan odlazak u bioskop ipak je dospio do medija. Pjevač je navodno nedavno uhvaćen u akciji sa djevojkom, ali nije želio da otkrije šta je bilo na velikom platnu.

-Šta mislite šta je bilo na repertoaru? To je bila jedna vijest koja je iz šale prerasla u ozbiljnu infomaciju, ali ne bih mogao nešto puno reći o tome – rekao je Emrah uz osmjeh i dodao:

-Možda je i izmišljeno, nemojte me osuđivati.

emrah emšo bakšiš

Emrah Emšo je najskuplju kafu platio 5.000 eura

Pjevač je progovorio i o jednoj kafi koju je skupo platio. Kada se vraćao sa jednog nastup iz Austrije, svratio je na jednu benzinsku pumpu da predahne, a kafa ga je na kraju koštala ni manje ni više nego 5.000 eura.

-Nisam kafu platio 5.000 eura ali je bila jedna ozbiljnija kritična cifra koju sam izgubio kada sam se vraćao sa svirke iz Njemačke, i to na najgluplji mogući način. Držao sam kovertu sa sobom, išli smo kombijem, i iznio sam je na benzinsku pumpu bez ikakve potrebe. Onda je uslijedio WC, izlaz iz toaleta, i nema je. Neko je vjerovatno ušao poslije mene u toalet, stao je autobus – otkrio je detalje nemilog događaja.

emrah emšo provod

Pjevač je napomenuo i da mu je na neki način jedan kolega muzičar izmalerisao ovaj gubitak u Austriji.

-Čitav taj dan me jedan bubnjar, inače stariji tip, napominjao da treba da čuvam novac, da ne držim ovdje i ondje taj honorar. I na toj pumpi sam mu rekao: „Bolan, ako nisu meni suđene, one odoše“. I baš tu ih i izgubim. Definitivno sam nekog počastio – dodao je Emrah.

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,

Autor: A.Dačić/Grand.online