Skip to main content

Pjesma “Nula” je treća po redu pjesma koju je snimio srbijanski pjevač Goran EM. Slijedi ljeto i novi klupski nastupi, raduje ga činjenica da u taj period godine ulazi uz novi singl i spot.

Najbolji telefoni do 200 evra

Goran EM- Polaže nade u pjesmu “Nula”

Prvi singl pod nazivom “Minut do prekasno” pjevač je objavio 2018. godine. Dvije godine kasnije svoju publiku obradovao je objavom pjesme “Zabranjen”. Spot za drugu pjesmu je spot koji za nepuna dva mjeseca na platform You Tube, tada pregledan preko 400 hiljada puta.

Pjesma “Nula” treća je pjesma Gorana EM i pjevač u nju polaže mnogo nade i vjeruje kako je ovo još jedan hit u nizu. Raduje se, rekao je, komentarima publike koji su su smjernica za dalji razvoj karijere.

goran em - pobjednički
Goran EM – Pobjednički

Za pjesmu “Nula” muziku je uradio Vladimir Uzelac, za tekst su se pobrinuli Vladimir Uzelac i Goran EM. Aranžman je takođerodradio Vladimir Uzelac. Mix i Master nove pjesme za Gorana EM odradio je Marijo Pajić.

Da bude potpuna atmosfera u pjesmi, kao backvokal tu je Suzana Dinić. Video spot kreirao je Ognjen Stamenić, a on je ujedno i direktor fotografije i osoba zadužena za postprodukciju. Asistent kamere na snimanju spota bio je Miloš Đorđević, a potpuni ugođaj upotpunili su„DT Light“.

Dodatne promo fotografije uradili su fenomenalni Marko Trivunić, Jovan Mihajlović i Božidar Inđić. Make Up artisti na spotu su Bojan Vukadinov i Darko Tešić. Stylist za spot je Nikola Vujanović, a djevojka koja se pojavljuje u spotu uz Gorana EM je Anđela Anđelić.

Specijalna zahvala za učešće ide za: AnđeluKeleman, OgnjenaTošića, NebojšuMalenkovića.Prijatelji spota: Clothingornothing, Dr Miodrag Đokić, Restoran Sidro Beška.

Poslušajte novu pjesmu Gorana EM i pogledajte spot na linku ispod. Pjesma koja nosi naziv “Nula” popraćena je neobičnim spotom koji iz sekunde u sekund plijeni pažnju publike.

Vaše komentare ostavite na YouTube kanalu ovog mladog pjevača, odmah ispod novogspota jer pjevač je pripremio iznenađenje za nekoga od vas.