Skip to main content

Halid Bešlić nastavlja puniti dvorane širom regiona.

Da Halid Bešlić uživa veliku popularnost potvrdio je i koncert u dvorani “Gradski vrt” u Osijeku, gdje su hiljade posjetilaca horski pjevali sa legendom narodne muzike hitove “Miljacka”, “Prvi poljubac”, “Romanija”, “Lavanda”, “Ja bez tebe ne mogu da živim”, “U meni jesen je”… Kao gost na ovom spektaklu nastupio je Osman Hadžić, koji je sve prisutne oduševio hitom “Ti mene ne voliš”.

https://fb.watch/cCI7E1k-FC/

Čast i zadovoljstvo mi je da sam bio dio spektakla Halida Bešlića – napisao je Osman Hadžić na društvenim mrežama.

halid bešlić - menadžeri u sarajevo dolaze sa svih strana (vahid kapo i kibi lubenović)
Halid Bešlić puni dvorane širom regiona, u Sarajevo stigli menadžeri iz Skandinavije i Švicarske

Halid neće imati puno vremena za odmor i već 6. maja nastupa u Dvorani mladosti na Trsatu u Rijeci. Veliki interes za njegove koncerte vlada i širom Evrope. Zbog toga su u Sarajevo došli estradni menadžeri Vahid Kapo i Kibi Lubenović. Kapo je već decenijama zadužen za Bešlićeve velike koncerte u Skandinaviji, a Lubenović u Švicarskoj.

Podsjećamo da je prije desetak dana Halid Bešlić održao i koncert u Novom Sadu. Hiljade posjetilaca horski je pjevalo sa Bešlićem njegove hitove “Miljacka”, “Prvi poljubac”, “Romanija”, “Lavanda”, “Ja bez tebe ne mogu da živim”, “U meni jesen je”… Zbog njegovog koncerta u Novi Sad je došlo i 10-tak njegovih prijatelja iz Sarajeva, među kojima su bili i frizer Elvir Bajrić, pjevač Muhamed Fazlagić Fazla, Denis Đulalić…