Skip to main content

Tuzlanski pjevač i nekadašnji finalista šoua “Nikad nije kasno”, Muhamed Nalić Hame, zabrinio je svoje prijatelje nakon što je objavio fotografiju iz bolnice. 

Najbolji telefoni do 200 evra

Hame – U dobrim rukama

Naime, pjevač se otkrio da se nalazi u tuzlanskoj bolnici, nakon čega se na Fejsbuku digla velika drama, budući da već ima ugrađena četiri bajpasa. 

hame redovan učesnik svih muzičkih događanja u regionu
Redovan učesnik svih muzičkih događanja u regionu

Ekipa Grand Online portala kontaktirala je pjevača koji je otkrio da je na ispitivanju uslijed pogoršanja zdravstvenog stanja. 

– Moram na koronarografiju. Bio sam na CT skeneru, pa ne valja nalaz, začepili se bajpasi, ali biće dobro – izjavio je on, koji ni u najtežim trenucima nije izgubio volju i snagu. 

Kako saznajemo, pjevač je u rukama najboljih stručnjaka, a da ide na bolje svjedoči i njegova posljednja objava na Fejsbuku. 

– Nisam znao da se muškarac može ovoliko obradovati cvjeću. Hvala vam, drage moje – napisao je pjevač iz bolničke postelje nakon što su ga njegovi najdraži obradovali korpom cvjeća. 

muhamed nalić hame završio u bolnici, podrška stiže sa svih strana
Muhamed Nalić Hame završio u bolnici, podrška stiže sa svih strana

Ipak, zabrinuti prijatelji i fanovi i dalje mu pružaju podršku i na društvenim mrežama ostavljaju komentare: 

“Uz tebe smo, Hame. Od srca ti želimo brz oporavak”, “Prijatelju, želim ti da i ovu prepreku, koju ti je život postavio, uspješno prebrodiš”, “Izdrži, Hame”.