Skip to main content

Muhameda Nalića Hameta upoznali smo ga kao vrsnog pjevača i finalistu šoua “Nikad nije kasno” pred kojim je već bila bogata festivalska karijera.

Koje Kafane Beograd Su Najpoznatije?

Međutim, umjesto da nastavi da ulaže u muzičku karijeru, ovaj tuzlanski pjevač riješio je da sav zarađeni novac uloži u restoran brze hrane. 

Hame – Podigao kredit pa otvorio restoran

Svi ga znamo znamo kao dobrog pjevača i zabavljača, te je želio da se pokaže i kao dobar ugostitelj. Na ovaj potez odlučio se u najgore vrijeme, pa je u jednom trenutku morao da zatraži pomoć. 

hame i osman hadžić
Navratio” i Osman Hadžić

 Fast food pod nazivom “A – ha” otvorio sam prije godinu i po dana, u najgore moguće vrijeme korone. Digao sam kredit, jer je zaista bilo dosta ulaganja, a i u vreme buktanja virusa je baš loše išlo –kaže na početku razgovora novopečeni ugostitelj i ističe da je sad zadovoljan kako biznis cvjeta piše Grand.online

– Dobro je krenulo, da ne ureknemo (smijeh). Narod je konačno malo živnuo, nakon svega što se u posljednjih godinu i po dana dešavalo zbog pandemije. Raja u Tuzli je zadovoljna proizvodima, jer su prepoznali kvalitet i sad je to već poznato ime u gradu. – priča Hame koji je podršku za novi biznis dobio kako od svojih sugrađana, tako i od dobro poznatih i proslavljenih muzičara.