Djevojke iz popularne grupe “Hurricane” će uskoro početi solo karijeru, budući da će ova grupa u septembru doživjeti raspad.

Hurricane je prošle godine predstavljao Srbiju na Eurosongu i djevojke su osvojile 15. mjesto

Najbolji telefoni do 200 evra


Hurricane – Ne mogu više zajedno

Već neko vrijeme se spekuliše o raspadu popularnih Uraganki, a sada je i objelodanjeno da nisu sve samo spekulacije već tačna informacija.

Kako za “Blic” otkriva izvor blizak grupi, bilo je samo pitanje vremena kada će se ovo i desiti.

– Njih tri jednostavno više nisu mogle zajedno da izdrže. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su i te kako uticali na cijelu atmosferu u grupi – rekao je izvor.

hurricane
Hurricane se rastaju - Ovo je pravi razlog zbog kojeg se raspada grupa

Grupa “Hurricane” koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević odradiće ljetnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti.

– Imaju ugovor sa menadžerom do septembra i onda su odlučile da ga ne obnavljaju. Generalno se njih tri nisu najsjajnije slagale, pa je to i uticalo da posao ne funkcioniše najbolje i da dođe do razdora među njima. Za tri mjeseca će Hurricane grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri – tvrdi izvor.

hurricane predstavljale srbiju na eurosongu
Hurricane se rastaju - Ovo je pravi razlog zbog kojeg se raspada grupa

Već mjesecima se na društvenim mrežama komentariše da među pjevačicama postoji netrpeljivost, te da primjećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje. One te navode nisu htjele da komentarišu, ali je sumnje podgrijala Nikolićka, koja je nedavno proslavila rođendan bez koleginica.

  Milica Pavlović u "ratu" sa djevojkama iz grupe Hurricane?

Bez obzira šta se priča djevojke iz grupe Hurricane su prošle sedmice Kobjavile da je došlo do ove saradnje sa Teodorom Džahverović i kao rezultat tog su predtsavile pjesmu “Kontraverzne” …

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.