Djevojke iz popularne grupe “Hurricane” će uskoro početi solo karijeru, budući da će ova grupa u septembru doživjeti raspad.

Hurricane je prošle godine predstavljao Srbiju na Eurosongu i djevojke su osvojile 15. mjesto

Najbolji telefoni do 200 evra


Hurricane – Ne mogu više zajedno

Već neko vrijeme se spekuliše o raspadu popularnih Uraganki, a sada je i objelodanjeno da nisu sve samo spekulacije već tačna informacija.

Kako za “Blic” otkriva izvor blizak grupi, bilo je samo pitanje vremena kada će se ovo i desiti.

Parazol - Protiv parazita

– Njih tri jednostavno više nisu mogle zajedno da izdrže. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su i te kako uticali na cijelu atmosferu u grupi – rekao je izvor.

hurricane
Hurricane se rastaju - Ovo je pravi razlog zbog kojeg se raspada grupa

Grupa “Hurricane” koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević odradiće ljetnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti.

– Imaju ugovor sa menadžerom do septembra i onda su odlučile da ga ne obnavljaju. Generalno se njih tri nisu najsjajnije slagale, pa je to i uticalo da posao ne funkcioniše najbolje i da dođe do razdora među njima. Za tri mjeseca će Hurricane grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri – tvrdi izvor.

hurricane predstavljale srbiju na eurosongu
Hurricane se rastaju - Ovo je pravi razlog zbog kojeg se raspada grupa

Već mjesecima se na društvenim mrežama komentariše da među pjevačicama postoji netrpeljivost, te da primjećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje. One te navode nisu htjele da komentarišu, ali je sumnje podgrijala Nikolićka, koja je nedavno proslavila rođendan bez koleginica.

Bez obzira šta se priča djevojke iz grupe Hurricane su prošle sedmice Kobjavile da je došlo do ove saradnje sa Teodorom Džahverović i kao rezultat tog su predtsavile pjesmu “Kontraverzne” …