Skip to main content

Pobjednik “Zvezda Granda” Ibro Bublin pravi je zavodnik i miljenik žena, međutim požalio se da je još uvijek slobodan i da ne može da nađe djevojku, a razlog tome je posao kojim se bavi.

Najbolji telefoni do 200 evra

Ibro – Mlad i sam

– Treba imati sreće i naći osobu koja će sve da razumije, i tvoj posao, i tvoje nastupe… Na mojim nastupima se vrte dobre ribe i sad hajde ti njoj objasni da je to tvoj posao i da ona mora to sve da prihvati i ta ti kaže: “Idi srećo, lijep si, dobro ti stoji ona djevojka što si se slikao sa njom”. Više sam se usredsredio na karijeru i na fakultet – ispričao je mladi pevač u emisiji “Grand magazin“.

Podsjetimo, Ibro je pobijedio u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” 2016. godine, danas vrijedno radi i nastupa punom parom, a kako je jednom priliko ispričao roditelji su u njemu još od ranog djetinjstva prepoznali talenmat za muziku te su ga odmah usmjerili na taj put, a on sada gradi uspješnu karijeru.

ibro - pravi profesionalac
Ibro – Pravi profesionalac

– Sa 5, 6 godina roditelji su me gurnuli na scenu jer su smatrali da ja to mogu i osjećalo se da ću se baviti muzikom. I dok su se moji vršanji igrali sa igračkama, ja sam dobijao klavijature, sintisajzer i nisam se pokajao. Drago mi je što od vas čujem da rastem u dobrog čovjeka – izjavio je Ibro.