Skip to main content

Inas – Sve je spremno za još jedan spektakl koji potpisuje KRATOS EVENTS a koji nam dovodi još jednu poslasticu u Tuzlu.

Naime, najpopularniji predstavnik nove, mlade generacije BH repera Inas održaće svoj prvi veliki samostalni koncert u karijeri u subotu 12.novembra u Univerzitetskoj sali.

Najplaćeniji IT poslovi TOP 5

Iako mlad Inas (19) je u kratkom vremenskom periodu najavio da za nove, izvođače iz BiH nema zime. Vrhunska produkcija, saradnja sa Imperiom koju vode Jala Brat i Buba Corelli, Coby-jem te drugim popularnim producentima i izvođačima iz regiona, milionski pregledi na YT … otvorili su mu mnoga vrata o kojima drugi mogu tek samo sanjati.

inas
INAS Live u subotu 12.11. u Univerzitetskoj Sali u Tuzli - Sve spremno za spektakl

Inas se na sceni pojavio još kao petnaestogodišnjak sa pjesmom „London zove“ i već tada se vidjelo da ćemo se radovati njegovom svakom slijedećem projektu.

Nakon te pjesme slijede „Da, da, da“, „Zmijsko tijelo“, „Speedfight“, „G klasa“, „“Nyokosuzi“ …

Međutim nije samo publika prepoznala Inasove uspješnice nego i struka tako da je pjesma koju je uradio sa DJ Milošem Mičićem aka Mike Ride „AP“, iskorištena kao dio sundtracka za film Južni vetar 2 „Ubrzanje“.

inas
INAS Live u subotu 12.11. u Univerzitetskoj Sali u Tuzli - Sve spremno za spektakl

Ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti u CD Shopu Sejo&Vili na Korzou u Tuzli te cafeu Piramida, a na dan koncerta od 19h i na ulazu u Univerzitetsku salu.

Više informacija možete pronaći na:

https://www.facebook.com/events/481405000568124