Isak i Aleksandra – Kada su paparaci uslikali zvijezdu ”Granda” Isaka Šabanovića u društvu njegove godinu dana starije koleginice Aleksandre Mladenović, odmah su krenule spekulacije da su mladi pjevači u ljubavnoj vezi.

Isak i Aleksandra priznali svoju vezu

Najbolji telefoni do 200 evra

Da bi spriječili govorkanja i dalju misteriju oko njihovog odnosa, oni su odlučili da priznaju da su u vezi već dva mjeseca.

– Istina je. Pošto su nas već uslikali zajedno, mogu da kažem da nam je jako lijepo, sjajno se slažemo, uživamo, zaljubljeni smo i sretni– rekao je Isak.

Iako kaže da ne voli mnogo da iznosi detalje privatnog života, Šabanović je ekskluzivno za naš Grand.online otkrio detalje veze sa Aleksandrom.

isak i aleksandra
Isak i Aleksandra

– Aleksandru sam upoznao na njenom nastupu, došao sam sa još nekim kolegama da se malo provedemo a par dana nakon toga smo bili gosti na jednom veselju i tu su se desile varnice– počeo je priču Isak pa dodao:

– Ona je prije toga izjavila da sam joj simpatičan i prijao mi je taj njen komentar ali pošto sam jako stidljiv teško da bih joj prvi prišao ma koliko god da mi se svidjela– iskren je pjevač.

Kako kaže, ona ga je osvojila samopouzdanjem, smislom za humor i razuijmevanjem koje je pokazala za mnoge stvari.

isak i aleksandra
Isak i Aleksandra

– Razumijevanje se u našem poslu svakako podrazumjeva i imamo ga jedno prema drugom, tako da je i olakšavajuće što radimo isti posao. U našoj vezi najbitnije je povjerenje, a meni žene stalno prilaze ali ja sam jako vjeran muškarac i zanima me samo Aleksandra- priča on.

U nekoliko medija se nakon njihovog priznanja da su zajedno, pojavila informacija da su već započeli zajednički život, što Isak demantuje.

– Nismo ni razgovarali na temu zajedničkoj života jer je rano za to, jer smo od 1. marta zajedno, znači malo jače od dva mjeseca- otkrio nam je Isak.

Isak i Aleksandra