Pjevačica Jana Todorović u proteklih par mjeseci dosta vodi računa o ishrani  i svojoj kilaži, a da je smršala dokaz su i fotografije iz Egipta koje je ovih dana postavljala na svom Instagram profilu

jana dotjerala liniju
Jana dotjerala liniju

– Skinula sam između deset i trinaest kilograma. Hranim se pravilno, zaista mi prija. Malo mi je gvožđe palo, ali pomaže mi i zadovoljna sam. Da sam znala da je ishrana takva, da ima dosta obroka, i da ima dosta da se jedem, odavno bih prešla na to i nikada ne bih dozvolila da nosim tu kilažu – istakla je Jana za “Grand news”.

Armin Jusufović – Koja Je To “Potrebna” (VIDEO)

I mada je svjesna da pored ishrane mora da se i trenira, Jana otkriva da nije preveliki obožavalac sporta te da joj vježbanje malo teže ide.

jana u krizi!?
Jana u krizi!?

Jana: Nedostaje mi hljeb, tjestenina …

– Jesam za teretanu ko voli, ali meni je nekako lakše kad trening mogu da odradim kod kuće. Uhvati me s vremena na vreme neki period kad zakažem po 30 – 40 treninga u dva meseca i onda godinu dana pravim prauzu – iskrena ona.

Anid Ćušić Sa Novom Pjesmom Podijelio Publiku

Iako u ishrani koje se trenutno pridržava ima gotovo svega, pjevačica ne krije da joj ipak nedostaje da se najede domaćinski kao što je to nekad radila.

– Fali mi hleb, testenina, turšija, slatkiši… a  ja to sada ne mogu- iskrena je bila ona