Skip to main content

Janko Ristanović koga pamtimo iz takmičenja “Pinkove zvezde” objavio je novi singl

Mladi pop-folk pjevač iz Crne Gore, Janko Ristanović pred novogodišnje praznike svoju publiku obradovao je novom pjesmom “Zbogom društvo i kafane” koju prati i interesantan video – spot.

Najplaćeniji IT poslovi TOP 5

Janko Ristanović je pjevač koji je svoj talenat pokazao prije par godina u muzičkom šouu “Pinkove zvezde”, gdje je zauzeo treće mjesto.

Ovo je njegov drugi singl, nakon pjesme “Da su suze sjaj”, objavljene prije 5 godina.

Kada je odabir pjesme u pitanju, ovog puta Janko se odlučio za saradnju sa autorima Igorom Miličevićem i Daliborom Mrdićem, dok je za aranžman bio zadužen Senad Drešević.

janko ristanović - "pinkova zvezda" objavio novi singl (v1deo)
Janko Ristanović - "Pinkova zvezda" objavio novi singl (V1DEO)

– Kada sam prvi put čuo pjesmu “Zbogom društvo i kafane” znao sam da je moja! Sa autorima pjesme sam se brzo dogovorio da je snimim, međutim, onda je došla pandemija, sve se usporilo, tako da tek ovih dana pjesma je ugledala svjetlo dana. No, mislim da za prave stvari nikada nije kasno. – kaže Janko.

Spot je sniman u rodnim Pljevljima, a ispred kamere su se našli brojni pjevačevi prijatelji i saradnici, sa kojima nastupa širom regiona. Cilj ekipe iza i ispred kamere bio je dočarati atmosferu momačke večeri, o čemu govori tekst pjesme “Zbogom društvo i kafane” kaže Janko Ristanović.

janko ristanović
Janko Ristanović - "Pinkova zvezda" objavio novi singl (V1DEO)

– Kada sam prvi put čuo pjesmu “Zbogom društvo i kafane” znao sam da je moja! Sa autorima pjesme sam se brzo dogovorio da je snimim, međutim, onda je došla pandemija, sve se usporilo, tako da tek ovih dana pjesma je ugledala svjetlo dana. No, mislim da za prave stvari nikada nije kasno. – kaže Janko. Spot je sniman u Jankovim rodnim Pljevljima, a ispred kamere su se našli brojni pjevačevi prijatelji i saradnici, sa kojima nastupa širom regiona. Cilj ekipe iza i ispred kamere bio je dočarati atmosferu momačke večeri, o čemu govori tekst pjesme “Zbogom društvo i kafane”.

Osim po pjesmama koje je izvodio na muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde, ovaj vrsni pjevač i klavijaturista je poznat i po coverima, prije svega duetima sa kolegama Aleksandrom Ristanović i Milošem Brkićem, koje na platformi Youtube broje po nekoliko stotina hiljada pregleda. No, vjeruje da će pjesma “Zbogom društvo i kafane” nadmašiti taj uspjeh i postati slušana i tražena širom regiona.