Skip to main content

Jasmin Burek u saradnji sa Muzičkom produkcijom BHRT-a objavio je pjesmu i spot „Ljubavi moja”.

Najbolji telefoni do 200 evra

Jasmin Burek osigurao je put do srca slušalaca i ljubitelja lijepe narodne pjesme je zagarantovan.

Nakon singla „Ljubim najljepšu”, Jasmin Burek, predstavlja novi singl „Ljubavi moja”. Riječ je ljubavnoj baladi koja govori o neuzvraćenoj ljubavi. Autor teksta pjesme Edim Kunić, prema riječima Bureka u pjesmu je pretvorio svoja lična osjećanja i emocije.

jasmin burek
Jasmin Burek predstavio pjesmu i spot "Ljubavi moja"

„Pjesma „Ljubavi moja” je čista emocija, slušajući „demo snimak” pjesme i sam sam je na neki proživio i doživio. Prvobitno smo zamislili da se aranžman uradi u etno rock maniru, međutim ipak je odlučeno da to bude u mom autentičnom stilu i manirski da liči na moje ranije objavljene pjesme.”

Dodao je i da u vremenu hiperprodukcije i svaštarenja, kvalitet i prava emocija kad tad nađe put do svoje publike i  istinskih poštovalaca lijepe i kvalitetne pjesme.

Pjesma „Ljubavi moja” je snimana u studiju BHRT-a. Tekst pjesme je radio kao što je već pomenuto Edim Kunić, koji je radio i muziku zajedno sa Mensurom Bajraktarević i Asharom Kurtovićem. Za aranžman je zaslužan Admir Vatreš, dok su video spot radili Anis Mujanović i Elman Omić u saradnji sa BHRT-om. Pjesma je dostupna na svim digitalnim muzičkim servisima.

jasmin burek
Jasmin Burek predstavio pjesmu i spot "Ljubavi moja"

Jasmin Burek, pjevač i muzičar iz Novog Travnika, prvi muzički nastup i zapaženost kod publike ostvario je objavom pjesme „Prvi snijeg”, prije gotovo više od deceniju. Nakon toga, njegova karijera kreće uzlaznom putanjom i počinju da se nižu jedan za drugim hitovi „Lijepa si”, „Nema dana”, „Sevap” i brojni drugi. Treba dodati i da, kao iskusni muzičar, Jasmin Burek u svojoj karijeri  neprekidno radi na novim pjesmama, trudeći se svaku učiniti još boljom od prethodne, prateći zahtjeve publike.

Promocija singla i video spota “Ljubavi moja”  održana je u hotelu Evropa u Sarajevu.