Skip to main content

Hanad Džehverović predstavlja novi single “Javi se”

Za pjesmu “Javi se” tekst i muziku potpisuje Almir Ajanović, aranžman Damir Bećić i Almir Ajanović, i snimana je u studiju Tempo.

KAKO SLOŽITI RUBIKOVU KOCKU?

Prošlogodišnji finalista “Zvezda Granda” Hanad Džehverović, nakon sjajnih reakcija na pjesmu i spot “Kunem ti se svim” predstavlja novi single koji je povjerio istom timu.

“Prvo što moram da kažem je da je ovo jedna od mojih najboljih pjesama do sad. Pjesmu “Javi se” sam u studiju čuo sasvim slučajno i odmah sam rekao da želim da je snimim. Jednostavno sam je osjetio “na prvu”, i kada sam je otpjevao ispostavilo se kao prava stvar. Pjesma je u pop-rock fazonu, s jakim tekstom i jakom porukom.

javi se
"Javi se" nova pjesma Hanada Džehverovića (V1DEO)

Muziku i tekst je radio Almir Ajanović, studio Tempo Digital. Spot je radio jedan talentovani momak iz Zenice, Esmir Šabić, koji je uradio odličan posao. Nismo htjeli da komplikujemo, spot je onako mističan kao i pjesma, tako da smo se odlučili na crno-bijelu varijantu. Želio bih da se zahvalim svima koji su učestvovali u ovom projektu kao sponzori ili prijatelji, a to su Aura Osiguranje, Cafe bar “Omerta”, Fojnica, Restoran “Tapas”, Zenica i “Profisound” Zenica koji je odradio odličan posao sa svjetlima u spotu. Nadam se da će publika prihvatiti pjesmu i da će svi uživati u njoj.” izjavio nam je Hanad.

Tekst i muzika: Almir Ajanović
Arr: Almir Ajanović i Damir Bećić
Sax: Adnan Cico
Prateći: Elma Selimović & Almir Ajanović
Gitare: Muris Varajić
Bass: Alen Ekmečić
Mix & Mastering: Damir Bećić
Ton majstor: Adis Škaljo
Snimano: Studio Tempo
Label: Tempo Production & Grand Production
Publishing: Tempo Digital
Izvršni Producent: Almir Ajanović