Skip to main content

Kafana – Prijateljstvo izmedju Aleksandre Kovač i Aleksandra Sofronijevića rezultiralo je novom pjesmom “Ej kafano”, koju je ona namjenski napisala poznatom orkestru.

Kafana – Osim muzike, Aleksandra potpisuje i tekst, dok se u svom čuvenom studiju “AS studio ton”, aranžmanom bavio sam Sofronijević.

Najplaćeniji IT poslovi TOP 5

“Ovo je jedna vrlo posebna, emotivna i snažna pjesma, one koje ostaju za sva vremena.

‘Ej, kafano’ zapravo je jedna prava ženska kafanska pjesma, kakvih skoro uopšte nema u našoj narodnoj muzici, a posebno je zanimljivo to što ju je napisala upravo žena, naša prijateljica i vrhunska kompozitorka Aleksandra Kovač”, kaže Sofronijević i dodaje:

” Naše pjevačice Mima i Ana otpjevale su ovu pjesmu sa puno emocije i derta. Sretan sam što će naša publika, posebno ženska, uživati u ovoj pjesmi i fantastičnom spotu koji vjerno prenosi atmosferu pjesme.”

kafana
Kafana na Sofrin način! (V1DEO)

Kafana – Spot za pomenutu pjesmu radili su Bojan Stevanović i Miloš Đorđević, dok se za kompletan staljing svih učesnika pobrinuo Mladen Baron.

Ovo je inače, samo jedna u nizu pjesma koje orkestar Aleksandra Sofronijevic snimio i koja je pokazatelj njihove ozbiljnosti i namjere da se bave sopstvenom karijerom, mimo muzičke pratnje poznatih pjevača u regionu.