Skip to main content

Kibi Lubenović predstavio je novu pjesmu “Talasi”.

Koliko često treba vježbati ?

Kibi Lubenović – Treća pjesma urađena sa Raletom

Kibi je poznato ime među muzičarima u BiH, Srbiji, Crnoj Gori, ali i Švicarskoj, gdje živi već tridesetak godina. Novu pjesmu snimio je sa Goranom Ratkovićem Raletom, koji je muziku napisao na tekst glumice Miomire Zage Dragičević, dok je aranžman radio zajedno sa Sašom Grahovcem.

– Tim koji pobjeđuje se ne mijenja, tako da je ovo treća pjesma koju sam radio sa Raletom. Za novi spot je također zadužen stalni saradnik Dalibor Mrdić. Snimali smo u Istočnoj Bosni na našoj prelijepoj Drini, te u Sarajevu i još nekoliko gradova u BiH. Pored mene u videozapisu se pojavljuju modeli Dejana Macan i Duško Kovačević – kaže Lubenović koji dodaje da je “Talase” trebao snimiti Željko Samardžić, ali je on bio brži.

kibi lubenović
Kibi Lubenović objavio pjesmu „Talasi“, spot snimao u nekoliko bh. Gradova

Zanimljivo je da je spot publici predstavio za svoj rođendan.

– Prvobitni plan je bio da promocija bude na velikom koncertu u Švicarskoj kada bih proslavio i rođendan, ali epidemiološke mjere nam to nisu dopustile – kaže Kibi koji više od 25 godina u Švicarskoj organizira spektakle sa Goranom Bregovićem, Halidom Bešlićem, Željkom Joksimovićem i mnogim drugim.