Skip to main content

Lana Škrgatić, akademska muzičarka, kantautorka i multi-instrumentalistkinja, objavila je spot za novu pjesmu “Uz tebe volim se“.

Najbolji telefoni do 200 evra

Lana – Snimanje spota bilo je iznimno zabavno

Tekst potpisuje Lana, koja je zajedno sa svojim vjerenikom Ivanom Pužem uradila muziku. Produkciju i mastering potpisuje Ivan Havidić. Svestrana muzičarka na pjesmi je svirala klavir i tenor saksofon, bass gitare je svirala Tea Mišković, gitare Ivan Havidić, a bubnjeve Ivan Puž.

lana
Lana Škrgatić predstavila pjesmu "Uz tebe volim se"

Pjesmu “Uz tebe volim se” uradila sam uz pomoć mog partnera u muzici, ali i u životu. Ona govori o slobodi, ljubavi koja traje kroz život, iskustvima koja se zajedno stiču i osjećaju da se uz partnera mogu ostvariti sve želje – kaže Lana Škrgatić.

lana
Lana Škrgatić predstavila pjesmu "Uz tebe volim se"

Spot je sniman na Krku i u okolini Zagreba, a realizirao ga je Studio Valentin na čelu sa Zdravkom Valentinom.

lana
Lana Škrgatić predstavila pjesmu "Uz tebe volim se"

Snimanje spota je bilo nezaboravno. Snimali smo na nekoliko atraktivnih lokacija uz pomoć divnih saradnika i ljudi. Kroz ove posebne kadrove, pokušali smo približiti ljudima osjećaj slobode, sreće i dugotrajne ljubavi. Na Krku smo snimali na aerodromu i na plaži, te u mjestu Hrastilnica kod Zagreba, na prelijepom imanju Miljenka i Mace Paunović – rekla je hrvatska pjevačica koja se zahvalila upravi i radnicima aerodroma na pomoći u realizaciji snimanja.

Kantautorica i multiinstrumentalistica Lana Škrgatić napisala je pjesmu “Uz tebe volim se” uz pomoć svog partnera u glazbi ali i u životu. Pjesma govori o slobodi, ljubavi koja traje kroz život, iskustva koja se zajedno stiču i osjećaj da se uz partnera mogu ostvariti sve želje.

Spot je snimljen na nekoliko atraktivnih lokacija uz pomoć divnih suradnika i ljudi. Kroz ove posebne kadrove, pokušali smo približiti ljudima osjećaj slobode, sreće i dugotrajne ljubavi.

Follow Lana.S

https://linktr.ee/LanaSkrgatic

Glazba / Music: L. Škrgatić i Ivan Puž

Tekst / Lyrics: L. Škrgatić

Aranžman / Arrangement: L. Škrgatć, Ivan Puž, Ivan Havidić

Produkcija i mastering: Ivan Havidić

Vokal, klavir, tenor saksofon / Vocals, piano,tenor sax: L. Škrgatić

Bas gitara / Bass guitar: Tea Mišković

Gitare / Guitars: Ivan Havidić

Bubnjevi / Drums: Ivan Puž

Video produkcija / Video production: Zdravko Valentin- Studio Valentin

Make-up: Pamela Elekeš