Padala je Lepa Brena ali i ostali … Našim poznatim ličnostima dešavaju se prijatne, ali i one manje lijepe situacije na nastupima.

Yard sale-Prodaja namjestaja i bijele tehnike

Neke od njih su i nepredviđeni momenti poput padova i pehova koji su vremenom postali viralni i nasmijali milione.

Lepa Brena predvodi listu

Lepa Brena je nekoliko puta pala na sceni, ali se svaki put ponijela kao profesionalac i često se zbog ovakvih situacija šali na svoj račun. Ipak, pad koji je pobjedio svakako je onaj kada se udarila sopstvenom nogom u glavu i pala. 

– Toliko sam puta pala u životu…A znate šta je važno? Važno je da možete uvijek da ustanete – izjavila je Brena nakon jednog od pada, a samo nekoliko mjeseci kasnije ponovo je “probila binu” i padom nasmijala sve na koncertu.

– Ako ću zbog nečega biti upamćena onda će to biti zbog čuvenih padova – našalila se svojevremeno Brena.

 

kao lepa brena - padala je i suzana mančić
Kao Lepa Brena – Padala je i Suzana Mančić

Suzana Mančić je pala 2011. godine i to prilikom snimanja emisije kada je i povrijedila lijevo rame. Voditeljka je, uprkos bolovima, nastavila snimanje do kraja, a kada su se kamere ugasile, prevezena je u Urgentni centar.

Viralan je snimak i Mine Kostić iz 2005. godine, zatim Ere Ojdanića i Indire Levak koji su se tokom snimanja emisije jednostavno prosuli pred milionima.

Tokom “Zvezda Granda” bilo je nekoliko padova a onaj koji je prije svega uplašio pa onda i nasmijao sve u studiju je pad Ace Lukasa sa stolice. I Voja Nedeljković u istom studiju namijao je koleginicu Sanju Kužet, pa onda i sve ostale.

aca lukas i zabrinuo i nasmijao sve svojim padom
Aca Lukas i zabrinuo i nasmijao sve svojim padom

Milica Todorović je svoj pad doživjela u društvu Baneta Mojićevića, a njen snimak postao je viralan zbog komentara: Ko je stavio stepenik ovde?! podsjeća nas Grand.online

Ana Bekuta svojevremeno je bila u “transu”, tokom jednog svog nastupa u Aleksandrovcu gdje je pala sa pozornice. Ona je tada sjajno odreagovala, te je, nakon početnog šoka, ustala, i rekla: -Nisam se ubila. Ona je nastavila da pjeva poslije ovog peha i od tada se prepričava čuvena rečenica: – Propala skroz!

Na listi urnebesnih padova našla se i Dragana Katić i još mnogo poznatih koje je ekipa “Grand news“-a uvrstila u najurnebesnije padove.