Skip to main content

Iako je prošlo mnogo vremena od raskida Ljube Perućice i Aleksandre Prijović, mediji i dalje provlače priču o navodnim razlozima prekida njihove dugododišnje veze.

Koje Kafane Beograd Su Najpoznatije?

Nedavno je u jednim novinama osvanuo tekst da bivši partneri nisu u dobrim odnosima, a sada je pjevač riješio da stavi tačku na ovu temu javlja Grand.online

Ljuba Perućica o duetu sa Aleksandrom Prijović

– Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvijek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem – otkrio je Perućica u emisiji “Grand magazin”, dok je na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snime duet i da li ga to pitanje nervira, odgovorio:

– Više me ne iznenađuje, zato što novinari nekad umiju da budu bezobrazno direktni i da postave pitanje da se i sam šokiram. Ali dobro, pitanje o duetu sa njom je više bockanje, čista provokacija. Nemam problem ni sa kim da snimim duet, pa ni sa njom, to je sve u smislu posla, da gradimo i napredujemo. 

ljuba prućica - i dalje strah i trepet za ženska srca
Ljuba Perućica – I dalje strah i trepet za ženska srca?

On je istakao da pitanje o potencijalnoj duetskoj pjesmi sa Aleksandrom novinari uglavnom postavljaju njemu, a kao razlog naveo je:– Ona ne daje prostora da joj se postavljaju takva pitanja, a ja uvijek odgovorim, pa vjerovatno iz tog razloga.