Skip to main content

Nakon što je u medijima kao bomba odjeknula vijest da su se muzičke zvijezde Ivana Selakov i Aca Lukas posvađale zbog četvrtog po redu dueta, nakon čega je spot za pjesmu “Svatovi” uklonjen sa YouTube kanala, pjevačica je riješila da progovori i otkrije šta se zapravo desilo. 

Destinacije Sa Najboljim Provodom U Srbiji

Lukas vs. Selakov – Ivana – Ja nikada nisam bila konfliktna osoba

Ona je prvo istakla da nikad nije bila konfliktna osoba i da se uvijek klonila skandala, te da ju je ovaj sa Lukasom, koji je mjesecima punio novinske stupce, dotukao. 

– Kad se tako nešto desi jednostavno budeš šokiran jer meni to nije normalno, iako je većini estrade to sve normalno. Naravno da me je sve to potreslo, jer idem uvijek srcem, ali ojača te svaka ta sitnica – počela je priču Ivana i otkrila zbog čega je nastao sukob i zašto je za samo tri sata od premijere zajedničkog dueta spot uklonjen sa YouTube kanala. 

– Postojao je jedan dogovor sa njegovim producentom, a ja sam svoju stranu dogovora ispoštovala maksimalno, kao i do sada. Uostalom ne bi došlo do četvrte saradnje da nije sve do sad bilo ispoštovano i uspješno. Lukas i ja smo uvijek bili u jako dobrim odnosima, poštovala sam ga kao muzičara, na kraju krajeva koliko je on mene poštovao kao muzičara i osobu dokazuje i to što je od svih svojih kolega pozvao mene da pjevam na njegovoj promociji – rekla je pjevačica i nastavila:

– Ovoga puta imali smo dogovor, jer kad imate duet neki dogovor mora da postoji, na primjer ko će da plati pjesmu, ko će da plati spot a ja sam, kao i uvijek, sve preuzela na sebe. Postojao je dogovor kog dana će biti premijera, gdje će i koliko sati početi promocija pjesme, bilo je sve dogovoreno i sve je bilo dobro do trenutka kada dogovor od strane producenta nije ispoštovan, tu je nastao haos. Pustili su pjesmu tri dana ranije bez mog znanja, i to na neki YouTube kanal koji nije bio dogovoren.

lukas & ivana - -prekinuta saradnja
Lukas & Ivana – Prekinuta saradnja

Pjevačica je istakla da tokom dugogodišnje karijere nikad nije pravila skandale, kao i da je u poslu veoma prezicna, ozbiljna i poslovna i da ne voli kad se dogovor ne ispoštuje. 

– Baš sam se osjećala bezveze jer se se potrudila da taj cio projekat bude dobar i žao mi što je publika ostala uskraćena. Poslije toga sam bila razočarana i prvi put sam na svojoj koži osjetila nedžetlmensko ponašanje nekog muškarca. Telefon mi je zvonio non stop, trudila sam se da odgovorim novinarima, ali da maksimalno budem kulturna, korektna i da objasnim da pjesme neće biti, nakon čega sam doživjela nedžetlmensko ponašanje u medijima. Jako sam bila šokirana i tužna, ali svakog čuda tri dana dosta – ispričala je Ivana u emisiji “Zvezde Granda Specijal“, dok je na pitanje voditelja da li se čula sa Lukasom, kratko odgovorila:  Nismo se čuli.