Skip to main content

Mahir Mulalić od kada se pojavio u “Zvezdama Granda” ostavljao je utisak skromnog i prizemnog momka, a takav je ostao i danas.

Koliko često treba vježbati ?

Mahir Mulalić – Slava mu nije udarila u glavu

Iako je iz takmičenja izašao kao pobjednik nije dozvolio da ga slava udari u glavu, već je nastavio da vrijedno radi i niže uspjehe u svojoj karijeri.

– Nastojim da ostane sve ovako, mislim svašta se dešava tokom karijere, ali ja sam tek na početku, tako da polako, sve je preda mnom- rekao je Mahir.

mahir mulalić - skroman momak velikih pjevačkih mogućnosti
Mahir Mulalić – Skroman momak velikih pjevačkih mogućnosti

Iako ima velike želje i kada je privatni život u pitanju, pjevač još uvijek koristi svaku priliku da se usavršava i napreduje u muzičkim vodama, te kako i sam priznaje još uvijek sve finansije usmjerava na nove poslovne poduhvate.

– Trenutno se fokusiram na muziku i usmjeravanje finansija samo na muziku, ali biće svega ako Bog da. Mislim da je bolje danas izbaciti jednu pjesmu nego album i uložiti u jednu numeru, jer na albumu se desi da neke pjesme prođu, a neke ne- ističe pjevač, koji je prije samo mjesec dana objavio novu pjesmu i pokupio sve pozitivne komentare, čemu svjedoči i milionski pregled na YouTubu.